Stiri: Sanatate

Producatorii romani de dezinfectanti

Dacia Plant, donație importantă către spitale

07.04.2020

Gel dezinfectant Dacia Plant. Compania Dacia Plant a anunțat că donează flacoane cu gel igienizat îmbunătăţit cu argint coloidal către Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, Spitalul Municipal „Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraş, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Braşov şi către Spitalul Clinic de Psihiatrie si Neurologie din Braşov.

Gel dezinfectant Dacia Plant. Necesarul echipei medicale

Flacoanele donate acoperă în acest moment necesarul întregilor echipe medicale şi a personalului auxiliar din aceste spitale şi numărul lor va fi suplimentat pe măsură ce va fi nevoie.

Implicarea companiei nu se opreşte aici. Urmează ca Dacia Plant să doneze şi măşti chirurgicale de unică folosinţă şi dezinfectanţi de pardoseală pe bază de hipoclorit către aceste unităţi spitaliceşti, odată ce vor fi încheiate formalităţile vamale.

Criza de produse igienizante

Criza de produse igienizante în contextul pandemiei de coronavirus şi cantităţile insuficiente de astfel de produse acordate spitalelor din România, au determinat compania braşoveană să demareze producţia de substanţe dezinfectante.

Ce conține produsul Dacia Plant?

Noul produs Dacia Plant este destinat menţinerii igienei mâinilor şi este bazat pe două substanţe puternic dezinfectante şi antimicrobiene:

  • alcoolul de 70%
  • argintul coloidal.

Acesta din urmă este un agent:

  • antiinfecţios
  • antifungic
  • antimicrobian

Gel dezinfectant Dacia Plant. O alternativă rapidă pentru curățarea mâinilor

Gelul reprezintă o alternativă rapidă şi eficientă la curăţarea mâinilor cu apă caldă şi săpun, în locurile şi momentele în care spălarea mâinilor nu este posibilă.

Gelul de mâini cu argint coloidal este produs în două variante:

  • flacon tub de 75 ml
  • flacon cu dispenser de 100 ml

Citește și Plata pensiilor aprilie 2020. Anunțul făcut de CEC Bank