Stiri: Companii

Glovo livrare nonstop in weekend

Glovo anunță că își extinde programul de lucru în weekend

18.07.2019

Glovo livrare nonstop în weekend. Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă, a anunțat că își extinde programul pe timp de weekend. Așadar, începând cu acest sfârșit de săptămână, Glovo va livra nonstop în nopțile de vineri și sâmbătă.

Glovo livrare nonstop în weekend. Ce spun reprezentanții companiei?

“Am luat decizia de a extinde serviciul de livrare pe întreaga perioadă a weekend-ului pentru a veni în întâmpinarea clienților și partenerilor noștri care ne-au soliciat acest lucru. Odată cu creșterea numărului platformelor de on demand video streaming precum și a frecvenței cu care lansează conținut nou, se schimbă și lifestyle-ul nostru, al celor care alegem să petrecem serile de weekend acasă „binge watching” conținut digital. Dorim să impulsionăm și business-urile care activează pe timp de noapte, ajutându-le să ajungă la publicul lor pe toată perioada orelor lor de funcționare”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo România.

În timpul weekendului, începând cu ora 21, numărul comenzilor în cadrul unor categorii precum cea a produselor cu servire rapidă (shaorma, burger), a celor care pot fi împărțite cu prietenii (pizza, deserturi) și a produselor din categoria supermarket (bere, snacksuri, etc) crește. Acesta este unul dintre motivele pentru care Glovo a decis extinderea programului de livrări.

Utilizatorii vor putea astfel să comande de acum la orice oră de la partenerii Glovo care au program non-stop – restaurante, farmacii, super-market-uri și benzinării.

Glovo livrare nonstop în weekend. Costul livrărilor

Costul livrărilor de noapte este cuprins între 9.99 și 19.99 Lei. Livrările de noapte încep la ora 23 și se termină a doua zi, la ora 9 dimineața.

Start-up-ul de origine spaniolă Glovo a fost lansat în România în mai 2018. Compania de livări este prezentă în România în șapte orașe:

  • București
  • Cluj Napoca
  • Timișoara
  • Iași
  • Brașov
  • Craiova
  • Constanța

Per total, Glovo a livrat, până în prezent, peste 2,2 milioane de produse în toată țara.

Citește și Câți români lucrează chiar și atunci când sunt în concediu?