Slide

Stiri: Logistica

Investiție GLS România.

GLS România își extinde HUB-ul din Sibiu

03.07.2024

Investiție GLS România. Compania continuă dezvoltarea și extinderea operațiunilor sale, cu o investiție semnificativă în tehnologie. Investiția se ridică la suma de 900.000 de euro și implică utilarea HUB-ului din Sibiu cu încă 11 brațe telescopice și prelungirea actualei benzi transportatoare. Aceste extinderi aduc multiple beneficii operaționale și logistice și sporesc considerabil eficiența companiei.

Preluarea automatizată a coletelor

Preluarea automatizată a coletelor de către brațele telescopice și extinderea benzii transportatoare asigură reducerea timpului de manipulare și contribuie cu succes la optimizarea fluxului de lucru. Utilizarea tehnologiei automate reduce riscul de accidente asociate manipulării manuale a coletelor. Astfel, GLS România își îmbunătățește calitatea serviciilor și timpii de livrare.

Un avantaj major al HUB-ului din Sibiu este amplasarea acestuia. Fiind în mijlocul țării, HUB-ul GLS România are timpi de tranzit ai coletelor avantajoși și asigură livrarea rapidă către toate celelalte zone ale țării. Această investiție optimizează și mai mult serviciile companiei și facilitează distribuția coletelor pe teritoriul României în termen de 24 de ore.

Investiție GLS România. Ce spune conducerea companiei?

“Este o investiție care impactează pozitiv procesele noastre operaționale și asigură creșterea volumului de procesare a coletelor. Vorbim astfel de manipularea unui volum mai mare de colete, de un flux de lucru optimizat și de o utilizare și mai eficientă a spațiului disponibil în depozit. Obiectivul nostru este atingerea unui nivel maxim de calitate în toate procesele noastre, iar prin această investiție suntem convinși că vom răspunde prompt cerințelor pieței și vom oferi satisfacție crescută clienților noștri”, a declarat Flavius Bumbea, Division Operations Manager GLS România.

Investiția în tehnologie rămâne o prioritate a GLS România pentru anul 2024, iar automatizarea proceselor operaționale aduce îmbunătățiri semnificative în operațiunile și eficiența companiei.

Citește și Wizz Air lansează zborurile directe Brașov – Budapesta