Stiri: Social

Granturile studentesti GreenMania

Granturile studenţeşti GreenMania. Cine poate aplica?

23.04.2019

Granturile studenţeşti GreenMania. Studenţii preocupaţi de protecţia mediului pot aplica pentru Granturile studenţeşti GreenMania. Astfel, Asociaţia Alucro, deţinătoarea licenţei pentru derularea programului european dedicat colectării dozelor din aluminiu Every Can Counts în România, lansează o nouă ediţie a competiţei studenţeşti prin care va susţine cele mai bune trei idei de campanii de conştientizare şi colectare a dozelor care urmează să fie implementate de studenţi în facultăţile la care studiază.

Granturile studenţeşti GreenMania.

Competiţia este dedicată studenţilor preocupaţi de protecţia mediului. Aceasta se află la cea de-a patra ediţie, iar anul acesta se desfăşoară sub numele de Granturile studenţeşti GreenMania.

Concursul presupune înscrierea de către studenţi a unui plan privind modul în care să fie implementat programul de colectare a dozelor din aluminiu Every Can Counts în facultatea la care studentul este înscris şi implementarea acestuia.

Pentru a sprijini implementarea campaniilor propuse de studenţi, Every Can Counts România oferă trei granturi a câte 500 euro.

Granturile studenţeşti GreenMania. Ediția de anul trecut

La ediţia din 2018, opt studenţi au beneficiat de burse care să îi ajute în implementarea campaniilor propuse.

”Câştigarea uneia dintre cele 8 burse Every Can Counts m-a ajutat enorm. Implementarea campaniei „ECOstudenții reciclează!” în Universitatea la care sunt studentă, nu numai că mi-a adus bucurie și aprecierile profesorilor, ci mi-a deschis și noi orizonturi spre viitoarea mea carieră, cea de inginer de mediu”, spune Dalina Hanoş, USAMV Cluj Napoca, câştigătoare Bursele Every Can Counts ediţia 2018.

Condiţia înscrierii este ca participanţii să fie studenţi la o facultate din România, indiferent de profil, cu excepţia celor aflaţi în an terminal, astfel încât să poată asigura implementarea campaniei propuse, în anul universitar 2019-2020.

Granturile studenţeşti GreenMania. Cum se face înscrierea?

Înscrierea se face prin:

  • completarea unui formular care presupune oferirea de informaţii cu privire la conceptul şi activităţile campaniei (conferinţă, workshop, campanie video pe canalele facultăţii etc.)
  • perioada de implementare
  • modalităţile de promovare a programului în facultate
  • trimiterea formularului, împreună cu documente care atestă calitatea de student, pe adresa de e-mail office@alucro.ro.

Înscrierile se pot face până la 31 mai 2019.

Citește și Asociația de Turnaround Management are un nou președinte