Stiri: Constructii

H Victoriei 139 proiect imobiliar

Când începe construcția proiectului imobiliar H Victoriei 139?

19.02.2019

H Victoriei 139 proiect imobiliar. HAGAG Development Europe a primit autorizația de construcție pentru H Victoriei 139. Investiția pentru consolidarea și modernizarea imobilului este de 10 milioane de euro. Lucrările sunt programate să înceapă în următoarele două luni.

Finalizarea construcției este estimată pentru ultima parte a anului 2020.

H Victoriei 139 proiect imobiliar. Amplasare

H Victoriei 139 este amplasat ultra-central, pe una dintre arterele principale ale Capitalei. Este vorba un proiect rezidențial exclusivist care va îngloba eleganța și farmecul „Micului Paris” în tendințele arhitectonice ale secolului XXI.

H Victoriei 139 proiect imobiliar. 33 de apartamente

Imobilul va avea o suprafață totală construită de 3.200 mp. Acesta va dispune de 33 de apartamente de 2, 3 și 4 camere și un regim de înălțime de S+P+7+8R.

“Deși nu este prima de acest tip și, cu siguranță, nu va fi nici ultima, H Victoriei 139 este o provocare. Renovarea și fortificarea unei clădiri vechi, presupune deseori un drum mult mai anevoios decât dezvoltarea unui proiect nou de la stadiul zero. Vorbim însă despre o construcție care face parte din trecutul tangibil al unei comunități, iar H Victoriei 139 este gândit și proiectat în așa manieră încât să păstreze identitatea culturală a uneia dintre cele mai fascinante epoci bucureștene. Fațada edificiului va păstra arhitectura originală, iar structura de rezistență a clădirii va fi consolidată în întregime, eliminând vulnerabilitățile existente. Totodată, imobilul va afișa un lobby impresionant și spații comerciale stradale atent proiectate de către partenerii noștri de la biroul de arhitectură Răzvan Bârsan & Partners”, a declarat Yitzhak Hagag , Chairman and board controller Hagag Group.

H Victoriei 139 proiect imobiliar. Standarde

H Victoriei 139 reprezintă expresia celor mai înalte standarde în materie de design și eleganță:

  • încăperi spațioase cu tavane înalte
  • ferestre largi
  • terasă proprie
  • finisaje high-end
  • sisteme de supraveghere video
  • acces pe bază de card sau cod de acces

Zonele comune de tranzit ale imobilului vor fi dotate cu sisteme de iluminare LED, pardoseală din marmură, spații de depozitare securizate și terase private.

Localizare selectă permite accesul facil către importante obiective cu valoare istorică, spații comerciale exclusiviste, hoteluri, restaurante fine dining sau instituții ale statului.

Citește și Globalworth a finalizat proiectul Renault Bucharest Connected