Stiri: Companii

HELL ENERGY cota de piata

HELL ENERGY țintește o cotă de piață de 35%, în 2019

19.04.2019

HELL ENERGY are în plan atingerea unei cote de piață de 35% în 2019, în ceea ce privește numărul de unități vândute. Lansat ca un business de familie în anul 2006, în Ungaria, brandul este prezent în peste 50 de piețe internaționale. Compania deține poziția de lider pe 10 dintre acestea.

Țara noastră a fost prima piață de export pentru HELL ENERGY. În România, produsele au fost lansate în anul 2006, iar din 2011, brandul este lider de piață în ceea ce privește numărul de unități vândute.

HELL ENERGY cotă de piață. Investiții

Per total, HELL ENERGY a investit peste 220 de milioane de euro în tehnologia de producție de ultimă generație și a ajuns ca în prezent să fie unul dintre principalii jucători ai pieței internaționale de băuturi energizante.

„Lansarea băuturii funcționale HELL ENERGY Active, dedicată persoanelor ce preferă un stil de viață activ, este o oportunitate pentru noi să ne consolidăm poziția de lider de pe piața românească. HELL ENERGY este un brand care a pornit la drum cu o singură filosofie – să ofere oamenilor produse de înaltă calitate, la un cost bun. România nu este pentru HELL ENERGY o piață importantă doar prin prisma faptului că a reprezentant prima piață externă, dar este și una dintre cele mai importante și mari piețe pe care suntem prezenți în ceea ce privește numărul de unități vândute”, a declarat Péter Pantl, Director de Marketing Global al HELL ENERGY.

HELL ENERGY cotă de piață. Fabricile companiei

Producția pentru cele 50 de piețe este realizată în una dintre cele mai performante unități de îmbuteliere din Europa. Fabrica deține o capacitate de totală de îmbuteliere de 4,5 milioane de doze pe zi.

Compania are și o fabrică de ultimă generație pentru producția dozelor de aluminiu, QUALITY PACK, care are o suprafață de 40.000 de m2 și o capacitate de producție de 3.000 de doze pe minut.

HELL ENERGY cotă de piață. Depozit inteligent

În plus, HELL ENERGY a inaugurat în 2019 și un depozit inteligent de tip High-Bay. Acesta este complet automatizat. Noul depozit poate stoca până la 31.000 de paleți. În plus, el este conectat printr-o bandă transportatoare atât de fabrica de producție a dozelor de aluminiu, cât și de cea de îmbuteliere.

HELL ENERGY cotă de piață. Ingredientele folosite

Băuturile energizante, precum HELL ENERGY conțin ingrediente de înaltă calitate. Este vorba de 90% apă, zahăr granulat, vitamine și arome. În plus, acestea sunt fără conservanți.

Acestea trec prin peste 100 de teste de verificare până ajung pe piață. Un  studiu realizat de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară despre băuturile energizante arată că un adult sănătos poate consuma în siguranță cinci produse pe zi (de 250 ml, cu 32mg/100ml cafeină pentru fiecare produs).

Citește și Rata de ocupare a populaţiei a crescut în 2018