Horoscop financiar 2019

Horoscop financiar 2019: Ce ne rezervă noul an?

01.10.2018

Horoscop financiar 2019: Dacă anul 2018 a fost delicat şi frenetic cu majoritatea dintre noi, 2019 nu va aduce nici el provocări prea mari. Deci, putem să răsuflăm uşuraţi. 2019 vine cu veşti pozitive pe toate planurile. După trei ani haotici, putem, în sfârşit, să vedem semnale pozitive.

Cu toate acestea, primele luni ale anului nu vor aduce stabilitate, aflându-se sub influenţa lui Uranus şi a lui Pluto. Poziţia acestor planete poate aduce schimbări.

Din fericire, Jupiter ne oferă protecţia. Acest lucru înseamnă că schimbările lor vor fi unele pozitive.

Totodată, Pluto în Capricorn va încuraja nativii să se îndrepte spre ceea ce este cu adevărat important și îi va ajuta să găsească o cale de a găsi un echilibru în problemele lor financiare.

Horoscop financiar 2019: Berbec

Obligaţiile pe care le aveţi faţă de familie şi casă reprezintă cea mai mare cheltuială din 2019. Aţi putea realiza o investiţie într-o nouă proprietate imobiliară: un teren sau o nouă locuinţă.

Din fericire, dacă lucrați din greu și vă planificați programul de investiții în februarie până la începutul lunii martie, puteți ieși pe plus la finele anului 2019.

Începând din septembrie parteneriatele vă pot aduce beneficii financiare importante.

Horoscop financiar 2019: Taur

Venus, guvernatorul zodiei Taur, va avea o mişcare retrogradă, în casa banilor, începând cu aprilie până la începutul lunii. Acest lucru va aduce o modificare a statusului financiar al Taurilor.

De la începutul anului, până în luna iunie, Taurii trebuie să poarte multe negocieri. Şi acestea se vor încheia cu semnarea unui contract important. Este nevoie, aşadar, să luaţi o decizie destul de importantă.

Horoscop financiar 2019: Gemeni

Şi Gemenii sunt nevoiţi să ia o serie de decizii importante, mai ales în perioada aprilie-iunie 2019. Aceste decizii vor determina modul în care vor evolua finanţele dumneavoastră.

De asemenea, această zodie se va confrunta cu  datorii mai vechi. Per total, însă, 2019 este un an bun din punct de vedere financiar, însă mai ales la finele lui.

Horoscop financiar 2019: Rac

În 2019, veţi fi nevoit să trăiţi cu un buget mai limitat. Motivul: fie obligaţiile financiare pe care le aveţi vor creşte, fie faceţi o serie de investiţii care nu vă vor aduce profit decât peste mulţi ani.

Aşadar, se pare că vă veţi asuma o serie de angajamente financiare suplimentare, cel mai probabil unele care ţin de sectorul imobiliar.

Horoscop financiar 2019: Leu

Astrele arată, pentru anul 2019, posibilităţi ridicate de mărire a veniturile. Nu vă gândiţi că veţi câştiga la loto! Toate veniturile suplimentare vor veni din munca dumneavoastră.

Septembrie și octombrie 2019 vor fi cele mai bune luni. Mai exact, în această perioadă, există şanse mari să încheiaţi un parteneriat care vă va aduce destul de mulţi bani.

Horoscop financiar 2019: Fecioară

Urmează un an bun. Banii vor veni şi la dumneavoastră, însă doar în urma unor eforturi susţinute. De asemenea, există şansa unui nou parteneriat din care vor veni bani. Discuţiile încep în luna aprilie şi cel mai probabil va fi semnat un contract patru luni mai târziu.

Pe de altă parte, trebuie să fiţi foarte atent la prevederile contractuale!

Horoscop financiar 2019: Balanță

Nu există niciun semn care să indice probleme financiare majore în 2019. Trebuie însă să fiţi atenţi în perioada mai-iunie 2018! Ar fi bine să nu cheltuiţi bani dacă nu este neapărat nevoie.

Spre sfârşitul lunii septembrie, apar noi oportunităţi financiare. În plus, nu trebuie să vă faceţi griji  începând cu a noua lună a anului până la finele lunii decembrie 2019.

Horoscop financiar 2019: Scorpion

Modul în care vă gestionaţi finanţele în perioada aprilie-mai 2019 va putea influenţa modul în care veţi sta cu banii tot anul.

Dacă vreţi să faceţi investiţii importante în perioada 4-7 aprilie şi 1-13 mai, trebuie să ştiţi că nu este un moment prielnic. Aşadar, evitaţi perioadele menţionate mai sus!

În schimb, nu se poate spune acelaşi lucru începând din septembrie până la sfârşitul anului. Aşadar, păstraţi-vă banii pentru a investi în ultimele luni din 2019!

Horoscop financiar 2019: Săgetător

Şi pentru Săgetători, Venus reprezintă un „jucător” important. Ea este cea care guvernează banii care vă trec prin mână.

Parteneriatele sunt cele care vă vor aduce venituri în 2019. În plus, există şanse să scăpaţi de nişte datorii mai vechi.

Horoscop financiar 2019: Capricorn

Parteneriatele financiare sunt în pericol, cel puţin până în septembrie 2019. Atenţie la aspectele legale!

Pentru cei care doresc să împrumute bani, nu se anunţă o perioadă prea bună. Aşadar, încercaţi să nu faceţi investiţii importante.

În perioada 20 iunie – 4 iulie, trebuie să luaţi o decizie privind investiţiile pe care urmează să le faceţi.

Horoscop financiar 2019: Vărsător

Uranus, planeta schimbării, intră în casa banilor a vărsătorilor şi va rămâne acolo timp de şapte ani.

Şi, în acest context, vărsătorii vor avea parte de venituri fluctuante. Perioada este una schimbătoare, aşa ca nu vă aruncaţi la cheltuieli prea mari.

Horoscop financiar 2019: Peşti

Sectorul financiar se îmbunătăţeşte la începutului anului 2019. Veţi avea poate parte de noi oferte de muncă care să vă aducă mai mulţi bani.

Unele colaborări se vor încheia, însă trebuie să aveţi răbdare, în august şi septembrie apar noi oportunităţi.

Citeşte şi Rabla pentru electrocasnice: Cum funcţionează programul?

 

 

 

Citiți și despre: