Stiri: Constructii

Hoteluri Nordis Mamaia si Sinaia

Când se deschid cele mai noi hoteluri Nordis?

02.01.2020

Hoteluri Nordis Mamaia și Sinaia. Grupul de firme Nordis, își propune să stimuleze dezvoltarea turismului și să ducă nivelul serviciilor hoteliere și al calității la nivelul următor. Emanuel Poștoacă, fondator al grupului, afirmă că România trebuie să fie valorificată la adevărata ei valoare și să reprezinte o destinație atractivă de vacanță atât pentru turiștii români, cât și pentru cei din străinătate.

Hoteluri Nordis Mamaia și Sinaia. Planurile companiei

În următorii 5-7 ani, grupul, care are capital exclusiv românesc, plănuiește să construiască hoteluri de 5***** în marile stațiuni de la mare și munte de pe teritoriul României.

Primele proiecte în lucru din această serie sunt Nordis Mamaia și Nordis Sinaia.

Nordis Mamaia

Nordis Mamaia este cel mai mare hotel de 5***** de pe litoralul Mării Negre din România. Hotelul va fi deschis oficial la începutul sezonului de vară 2021.

Valoarea totală a investiției este de peste 48 milioane de euro.

Proiectul se întinde pe o suprafață de peste 70.000 mp, are în componență aproximativ 1000 de camere de hotel, magazine, cinematograf, săli de conferință și cel mai mare SPA dintr-un hotel de pe litoralul românesc.

Nordis Sinaia

Nordis Sinaia va fi cel mai mare hotel de 5 ***** din Sinaia. Acesta va deține 240 de camere, restaurant și SPA. Hotelul este situat aproape de cota 1400 și la doar 200 de metri de Gondola către pârtiile de ski.

Termenul de finalizare pentru acest proiect este toamna anului 2021.

Pe segmentul rezidențial și office, Nordis are în dezvoltare, în prezent, o clădire de birouri și trei ansambluri premium, cu peste 130 de apartamente, toate situate în zona de nord a capitalei.

Hoteluri Nordis Mamaia și Sinaia. Vânzări de 27,3 milioane de euro

În 2019, Nordis Group a raportat vânzări de peste 27,3 milioane de euro. Compania deține o experiență de 11 ani în domeniul imobiliar și este formată din șase entități care acoperă următoarele domenii:

  • industrie hotelieră
  • dezvoltare imobiliară
  • construcții
  • consultanță imobiliară
  • servicii de arhitectură
  • administrare imobile

Citește și Startup-uri România: 2019 a fost un an excepțional!