HR Innovation Forum 2019

HR Innovation Forum 2019 va avea loc pe 26 septembrie

16.09.2019

HR Innovation Forum 2019. Revista HR Manager organizează, pe 26 septembrie 2019, a treia ediție a evenimentului „HR Innovation Forum”. Acesta va avea loc la Hotel CARO din București. Tema principală a evenimentului este reprezentată de inovația necesară în toate procesele de resurse umane, cu atât mai mult în contextul de business actual, în care ne confruntăm cu o criză acută de forță de muncă. În cadrul prezentărilor și al dezbaterilor se va discuta despre cum reuşesc managerii de HR să valorifice revoluția digitală și avantajele soluțiilor creative.

”Trăim într-o eră în care tehnologia este în continuă schimbare şi dezvoltare. Ritmul digitalizării în HR este pe un trend ascendent, HR digital disruption este un fapt împlinit”, au precizat organizatorii evenimentului.

HR Innovation Forum 2019. Companiile au nevoie de arhitecți de experiențe umane

În acest context, companiile au nevoie de arhitecți de experiențe umane, pentru că la ora actuală succesul în business vine atunci când relațiile dintre clienți și companii, dar și dintre angajat și angajator sunt fundamentate pe experiențe pozitive, autentice și mutual benefice.

Liderul inovator construieşte un sistem rezistent faţă de ambiguitate. Acesta este interesat mai puțin de rezultate financiare imediate și mai mult de găsirea unor oameni capabili să implementeze strategii inovatoare.

HR Innovation Forum 2019. Subiecte dezbătute

Alături de cei mai entuziaști promotori ai inovației în HR, care au înțeles că schimbarea este singura constantă în businessul viitorului, se vor dezbate subiecte precum:

• “Tap your innovation genius” – prelegere susținută de Mathew K. Cross, Keynote Speaker-ul evenimentului, unul dintre cei mai titrați strategi de business, care colaborează cu companii din topul 100 Fortune.

• “Limitările noastre faţă în faţă cu inovarea – cum pregătim organizaţiile pentru ce urmează?” Speaker: Madi Rădulescu – Executive Coach (PCC) şi Managing Partner MMM Consulting Intl.

• „HR Tools that improve your performance”- Speaker: Aurelian Chitez, Sales Director, Romanian Software

• “Cum descoperim noua generaţie de lideri prin public speaking.” Speaker: Andrei Dunuță – Sales & Public Speaking Trainer și Fondator, SPEAKINGS powered by SELFTRUST Academy

• „Care este profilul negociatorului ideal?” Speaker: Radu Glonț – Trainer și consultant în negociere la Leverage.

În panelul „The future is here!” se dezbat subiecte precum:

• Cum am putea folosi inovația pentru a regândi relația angajat-angajator

• Cum vor influența/cum influențează procesele digitale planurile noastre strategice de business. Robots vs. humans.

• Care este cultura organizațională a viitorului

• Cum regândim employee engagement-ul pentru ca business-ul nostru să rămână o destinație dorită pentru clienți

• Cum se poate impulsiona creativitatea angajaților

• Ce tipuri de traininguri sunt eficiente într-un mediu în continuă schimbare

• Cum schimbă tehnologia și social media industria de HR. Ce tehnologii și instrumente se folosesc pentru a descoperi și recruta noi talente

Printre speakerii invitați se numără:

  • Cornelia Balcanu – Head of HR and HR SSC, Samsung Shared Services Centre Europe;
  • Gabriela Bereș – Director Regional Europa Centrală și de Est în grupul Puratos;
  • Simona Turea – Manager Resurse Umane, Idea Bank;
  • Alexandra Copos de Prada, Fondator si CEO, Moonstar Ventures;
  • Andreea Suciu – Fondatoare și Managing Partner, Suciu|The Employment Law Firm;
  • Irina Tache – Solution Sales Executive HCM LoB, SAP Romania;

Panelul va fi moderat de Andrei Dunuță – Sales & Public Speaking Trainer și Fondator, SPEAKINGS powered by SELFTRUST Academy.

Moderatorul al conferinței: Alina Rădulescu – Managing Partner, HR4You.

Matthew K. Cross este atât Keynote speaker în conferința de inovație, cât și lectorul Masterclass-ului LIFE, WORK & CAREER INNOVATION, care va avea loc a doua zi, pe 27 septembrie.

Cei interesați vor avea ocazia să afle tehnici simple, dar puternice, de activare a capacității native de a inova – foarte importantă în dezvoltarea personală și profesională.

HR Innovation Forum 2019. Ce patru piloni ai inovării

”Veți înțelege cum lucrează în favoarea voastră cei patru piloni ai inovării: mindset-ul, creativitatea, sănătatea și relațiile cu ceilalți oameni. Veți afla cum vă puteți rafina abilitățile personale de leadership, conducere și execuție. Matthew K. Cross este o personalitate care înglobează o uimitoare combinație de smerenie și determinare umană și profesională”, mai spun organizatorii evenimentului.

Evenimentul se adresează persoanelor cu roluri de: CEO, HR Director, HR Manager, OD Manager, Training Manager, Recruiting Manager, Talent Aquisiton Manager, Comp&Ben Manager, Directori de departament, Antreprenori.

Mai multe informații legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului.

Citește și UniCredit Bank are un nou vice-președinte

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “HR Innovation Forum 2019 va avea loc pe 26 septembrie

  1. Pingback: Proiectul One Cotroceni Park. Cand incepe constructia | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Majorari salariale 2019 - Ce spun angajatii romania? | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.