UniCredit Bank are un nou vice-presedinte

UniCredit Bank are un nou vice-președinte

16.09.2019

UniCredit Bank are un nou vice-președinte. Instituția financiară a anunțat că Antoaneta Curteanu a fost numită vice-președinte al Directoratului UniCredit Bank S.A. şi Coordonator al Diviziei de Retail, începând cu 1 noiembrie 2019.

”Consiliul de Supraveghere al UniCredit Bank România a aprobat numirea Antoanetei Curteanu, începând cu data de 1 noiembrie 2019, ca vice-președinte al Directoratului UniCredit Bank S.A. şi Coordonator al Diviziei de Retail”, se precizează într-un comunicat al băncii.

Este nevoie de aprobarea BNR

Noul vice-președinte va începe să-și exercite responsabilitățile după primirea aprobării prealabile din partea Băncii Naţionale a României.

Antoaneta Curteanu îl va înlocui pe Septimiu Postelnicu. Acesta va prelua poziția de membru al Directoratului și General Manager în cadrul UniCredit Bulbank, Bulgaria.

Până la noua numire, Antoaneta Curteanu a deținut următoarele funcții:

  • Coordonator al Diviziei CIB și Private Banking
  • Membru al Directoratului UniCredit Bulbank

Ce spune CEO-ul UniCredit Bank?

„Ne bucurăm că Antoaneta se alătură din nou echipei din România. Perioada în care a ocupat diferite poziții în cadrul Grupului și în care a dezvoltat multe echipe de succes îi conferă o cunoaștere în profunzime atât a activității noastre cât și a mediului de afaceri din România. Îi urăm un călduros bun venit! În același timp, îi mulțumim lui Septimiu pentru contribuția valoroasă adusă la definirea și implementarea strategiei noastre, prin care ne-am propus să devenim tot mai puternici în zona de retail și un jucător digital de top în sistemul bancar”, a declarat Răsvan Radu, CEO UniCredit, comentând asupra noilor numiri.

18 ani de experiență în cadrul UniCredit Bank

Noul vice-președinte deține peste 25 de ani experiență în sistemul bancar. Dintre aceștia 18 sunt în cadrul Grupului UniCredit.

În perioada 2005-2007, ea a fost vice-președinte executiv și Membru al Directoratului UniCredit Romania, pentru ca în 2007 să preia poziția de Director Adjunct al Diviziei Corporate și Global Transaction Banking a UniCredit Țiriac Bank.

În anul 2010, a devenit CEO al UniCredit Leasing Romania, o poziție pe care a ocupat-o până în mai 2016, când a preluat rolul în cadrul UniCredit Bulbank.

Citește și Evoluția pieței de retail 2019. Cele mai mari provocări

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “UniCredit Bank are un nou vice-președinte

  1. Pingback: HR Innovation Forum 2019 are loc pe 26 septembrie | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.