Stiri: Logistica

ID Logistics Romania

ID Logistics sărbătoreşte un an de activitate pe piaţa din România

29.10.2018

ID Logistics sărbătoreşte un an de activitate pe piaţa din România. Astfel, pe data de 1 octombrie 2018, ID Logistics a împlinit un an de activitate în ţara noastră și a sărbătorit într-un cadru informal alături de angajați și parteneri.

ID Logistics România: Ce spune conducerea companiei?

„Aniversarea ne bucură și ne face mândri de echipa construită în tot acest timp, începând cu colegii noștri care recepționează marfa, cei de la depozitare, pregătire comenzi, etichetare, expediție, curățenie, securitate, IT, calitate, HR, cei care activează în partea de cross doc sau în management”, a menționat Paul Niță, Director de Operaţiuni al companiei, în cadrul evenimentului.

ID Logistics România: Valorile companiei

Conform acestuia, resursa de bază a companiei este formată din echipa de angajați.

„Valorile după care ne ghidăm zi de zi sunt: antreprenoriatul, excelența operațională, standardele înalte și sprijiinul reciproc”, a adăugat Paul Niță, Director de Operaţiuni al ID Logistics.

ID Logistics România: Preluarea serviciilor de dry retail ale Carrefour

Compania a intrat pe piața din ţara noastră în octombrie 2017 preluând serviciile logistice de dry retail ale Carrefour în depozitul din Chiajna de 65.000 metri pătraţi.

„Căutăm constant parteneri pe termen lung și cu care să împărtășim aceleași principii de calitate, iar colaborarea cu ID Logistics s-a dovedit a fi una de bun augur. Vom continua să lucrăm împreună pentru îmbunătățirea permanentă a operațiunilor din cadrul depozitului și oferirea de servicii excelente clienților noștri”, a declarat Bogdan Grigorescu, Directorul de Logistică al Carrefour România SA.

ID Logistics România: Planuri de extindere

Anul care tocmai s-a încheiat reprezintă un prim pas în dezvoltarea ID Logistics pe piața autohtonă. Compania are în plan să se extindă pe domeniile FMCG, retail, high tech, fashion, cosmetice și e-commerce.

ID Logistics este un furnizor internațional de servicii logistice. Compania a fost înfiinţată în anul 2001 în Cavaillon, Franța, de către Eric Hemar.

Compania s-a extins rapid la nivel global în Europa, Asia, Africa și America de Sud,

Veniturile grupului

În 2017, Grupul ID Logistics a avut venituri de 1,329 miliarde de euro, cu 24,2% mai mult decât în 2016.

Per total, compania deţine 19.000 de angajați ce deservesc 300 de operațiuni în 18 țări.

Citeşte şi ID Logistics plănuiește să se dezvolte puternic în România