IMPACT Developer & Contractor conducere

Schimbări în managementul IMPACT Developer & Contractor

09.01.2019

Compania IMPACT Developer & Contractor a anunțat că a recrutat doi manageri noi, cu experiență în companii multinaționale, pentru a conduce departamentul operațional, respectiv cel financiar. Consiliul de Administrație al societății l-a numit în funcția de director financiar pe Giani – Iulian Kacic. Acesta are o experiență de peste 15 ani în industria petrolieră. Urmează ca el să își exercite atribuțiile împreună cu directorul general al companiei, Bogdan Oșlobeanu.

De asemenea, funcția de director de operațiuni a fost ocupată de Iulian Mirel Măguleanu, project manager cu experiență în coordonarea de proiecte de amploare atât în țara noastră cât și pe plan internațional.

IMPACT Developer & Contractor conducere. Ce spune CEO-ul companiei?

„Schimbările care au avut loc la nivel de management în ultima perioadă sunt o parte firească a strategiei de dezvoltare a Impact, strategie prin care urmărim îmbunătățirea gestionării financiare a companiei și eficientizarea coordonării proiectelor imobiliare marca Impact, pe o piață dinamică și competitivă. În acest proces am avut în vedere atât recrutarea de oameni noi, foarte bine pregătiți în funcții cheie, redistribuirea în mod productiv a resursei umane în cadrul companiei, cât și înființarea unor posturi suplimentare. Mă bucur că echipa noastră este completată de profesioniști care vin cu o viziune nouă, susținută de o experiență solidă în domeniul lor de activitate și de un know – how valoros de people management”, a declarat Bogdan Oșlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Giani Kacic și-a început cariera în industria farma. După aceea, el a lucrat în industria petrolieră, ocupând timp de 15 ani mai multe funcții de conducere în cadrul Grupului Rompetrol, printre care Finance Manager Rom Oil S.A , CFO Rompetrol Rafinare, Project Director SAP Program Group Rompetrol, Group Cost Control BU Refinery & Industrial Services Group Rompetrol. El este absolvent al Facultății de Management din Bucureşti.

Înainte de venirea la Impact, Iulian Mirel Măguleanu a fost director de proiect în cadrul Companiei Verus Project Management, companie care oferă servicii de consultanță în management de proiect în Kazahstan.

Iulian Măguleanu deține peste 29 de ani de activitate în industrii de Oil & Gas și Power & Energy, dintre care 15 ani de experiență în management de proiect și management operațional, în cadrul unor companii precum Rominserv din cadrul Grupului Rompetrol și Petrom.

IMPACT Developer & Contractor conducere. Proiectele dezvoltatorului

Dezvoltatorul imobiliar Impact are în dezvoltare în momentul de față două proiecte rezidenţiale de mari dimensiuni în nordul capitalei:

  • Greenfield Residence în Băneasa, pe segmentul mediu
  • Luxuria Domenii Residence, pe segmentul premium.

IMPACT Developer & Contractor conducere. Valoarea investițională

Proiectele companiei au o valoare investițională cumulată de peste 600 milioane euro. Acestea vor totaliza peste 8,000 de locuințe.

În plus, în 2019 dezvoltatorul are în plan demararea lucrărilor de construcție pentru un nou ansamblu rezidențial în Constanța. Proiectul va avea 660 de apartamente şi are o valoare de piață estimată la 53.5 milioane euro.

IMPACT Developer & Contractor conducere. Cinci proiecte

Până în anul 2028, Impact preconizează dezvoltarea a cinci proiecte rezidențiale, cu o valoare de piață cumulată de 948.9 milioane euro:

  • Greenfield Residence în Băneasa,
  • Luxuria Domenii Residence, în zona Domenii,
  • ansamblul din Constanța
  • un proiect în zona Barbu Văcărescu din București
  • un ansamblu în zona Ghencea din Capitală

Citește și Finanțări pentru firmele deținute de femei din România

 

 

 

Citiți și despre:

3 păreri la “Schimbări în managementul IMPACT Developer & Contractor

  1. Pingback: Pretul apartamentelor in Bucuresti | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Ryanair zboruri Bucuresti - Tel Aviv: bilete de avion | Jurnalul de Afaceri

  3. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Ryanair lansează o nouă rută din București

Comentariile nu sunt permise.