Trotinete electrice Lime Cluj-Napoca

Închiriere trotinetă electrică Lime: Cum sărbătorește compania cele 100 de zile de activitate în București?

16.09.2019

Închiriere trotinetă electrică Lime. În septembrie, Lime sărbătoreşte 100 de zile de activitate în Bucureşti. Compania a anunțat că, cu această ocazie, adaugă o nouă funcţie în aplicaţie. Lime, furnizorul inovator de mobilitate urbană, a înregistrat sute de mii de călătorii în primele luni de trafic în Capitală, dintre care peste 100.000 de călătorii efectuate în locul utilizării automobilelor, conform ultimelor rezultate ale unui sondaj realizat de către companie în rândul utilizatorilor activi.

Închiriere trotinetă electrică Lime. O parte esențială a orașului

După lansarea în Bucureşti la sfârşitul lunii mai 2019, cu o flotă de aproximativ 1.000 de trotinete electrice, Lime a devenit parte esențială a vieții orașului.

Serviciul de închiriere trotinete a fost adoptat de categorii foarte diverse de utilizatori și a fost folosit pentru călătorii care au variat între 5 şi 60 de minute, pentru deplasări scurte sau lungi, unele distanţe parcurse ajungând chiar și la 8-10 km.

Folosirea trotinetelor electrice îi apropie pe oameni de ceea ce este de interes în jurul lor. Astfel, ei au la dispoziție un mijloc distractiv, comod și eficient pentru a se deplasa. Lime construiește o nouă cultură a mobilității inteligente partajate care conectează oamenii și îi încurajează să se bucure de un nou mod de viață urban, oferind soluții concrete la provocările vieții urbane.

Închiriere trotinetă electrică Lime. Ce spun reprezentanții companiei?

„Lime s-a integrat în viaţa urbană a capitalei, lucru vizibil prin numărul tot mai mare de utilizatori şi sutele de mii de călătorii realizate cu trotineta. Au trecut trei luni de creştere dinamică şi de implicare activă în viaţa oraşului – am adaptat şi extins zonele de acoperire Lime, avem o echipă puternică de juiceri care se ocupă de încărcarea şi amplasarea trotinetelor pe străzi, am păstrat legătura cu autorităţile, am început să dezvoltăm parteneriate comerciale și am organizat evenimente educaţionale concentrate pe o conduită potrivită în trafic și pe siguranță. Pentru a răspunde mai bine nevoilor utilizatorilor locali, care își doresc să experimenteze Lime împreună, am adăugat și o nouă funcţie de grup în aplicaţie. Suntem convinşi că oferim unul dintre cele mai fiabile, de încredere şi uşor de accesat servicii de micromobilitate de pe piaţă” precizează Luca Mateescu, Operational Manager, Lime Bucureşti.

Introducerea funcţiei de grup

De curând Lime Bucureşti a introdus Group Ride. Este vorba de o nouă funcţie care permite utilizatorilor să deblocheze până la cinci trotinete electrice cu acelaşi cont-gazdă.

Utilizatorii nu trebuie decât să aleagă „Group Ride” aflat chiar deasupra butonului „Scan To Ride” din aplicaţia Lime pentru a beneficia de această opţiune. Oaspeţii pot fi adăugaţi şi pe parcurs, chiar dacă gazda şi-a început deja călătoria.

„Suntem încântaţi să aducem această funcţie mult aşteptată în Bucureşti. Folosind Group Ride, mulţi dintre utilizatorii Lime pot împărţi cu uşurinţă bucuriile şi beneficiile micromobilităţii sustenabile şi accesibile cu prietenii şi familia,” a adăugat Luca Mateescu.

Funcţia a fost testată pentru prima dată în Franţa, Polonia şi Chile în luna iunie. După aceea, a început să fie implementată în mai multe oraşe din Europa şi America Latină în această vară şi a fost introdusă recent și în Bucureşti.

Închiriere trotinetă electrică Lime. Cum funcționează Lime?

Pentru a folosi Lime, utilizatorii trebuie să descarce aplicaţia. După aceea, ei trebuie să localizeze o trotinetă pe hartă şi să o deblocheze. Aceștia au nevoie de un card bancar și să fi împlinit 18 ani. La încheierea călătoriei, utilizatorii trebuie să urmeze instrucţiunile din aplicaţie pentru a finaliza călătoria şi a parca în mod responsabil.

Pentru deplasarea cu Lime, costul de deblocare este de 3 lei. Pentru fiecare minut de călătorie se va adăuga suma de 60 de bani.

Echipele Lime se ocupă de întreţinerea, reîncărcarea şi amplasarea flotei în oraş.

Citește și Titluri de stat pentru populație septembrie 2019. Ce dobânzi sunt oferite?

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Închiriere trotinetă electrică Lime: Cum sărbătorește compania cele 100 de zile de activitate în București?

  1. Pingback: Evolutia pietei de retail 2019 - Principalele provocari | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Magazin Lidl Timisoara - Deschidere oficiala | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.