Stiri: Retail

JYSK Onesti si JYSK Drobeta Turnu Severin

JYSK deschide două magazine noi. Unde sunt acestea situate?

26.02.2019

JYSK Onești și JYSK Drobeta Turnu Severin. JYSK România va deschide pe 28 februarie, două magazine noi. Retailerul ajunge, asfel, la 72 de unități în țară. Noile magazine sunt deschise în Onești și în Drobeta Turnu Severin.

JYSK Onești și JYSK Drobeta Turnu Severin. Ce spun reprezentanții retailerului?

“Procesul nostru de expansiune continuă, iar la finalul lunii februarie adăugăm două magazine noi în lista noastră. În județul Bacău aveam până acum doar un magazin, de aceea ne bucurăm că am găsit un spațiu potrivit și în Onești. Credem că locuitorii de aici vor aprecia produsele cu design scandinav și ofertele pe care le vor găsi la JYSK Onești. Pe lângă magazine, în județul Bacău suntem implicați și într-un proiect care ne este foarte drag, susținem proiectul Servicii Comunitare pentru Copii desfășurat de UNICEF în 45 de comunități. În Drobeta Turnu Severin am deschis un prim magazin în anul 2016. Vânzările sunt bune, este unul dintre magazinele care au cea mai mare creștere față de anul precedent ca număr de clienți, de aceea credem că un al doilea magazin în oraș este o decizie bună”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK Onești și JYSK Severin Crihala își vor deschide porțile pe 28 februarie, începând cu ora 08.00.

JYSK Onești si JYSK Drobeta Turnu Severin. O mulțime de surprize

Clienții sunt așteptați în cele două magazine noi cu o mulțime de surprize, oferte speciale de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători.

Ziua deschiderii va fi marcată de un eveniment special, cu atmosferă veselă, DJ, baloane, cafea și croissante.

Primii 150 de clienți care vor cumpăra produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

JYSK Onești si JYSK Drobeta Turnu Severin. Oferte speciale

În plus, în săptămâna deschiderii, în magazinele JYSK Onești și JYSK Severin Crihala vor exista oferte speciale de deschidere, cu prețuri cu până la 75% mai mici la saltele, perne, plăpumi, mobilier și decorațiuni pentru casă.

Magazinul JYSK Onești se deschide în strada Victor Babeș nr. 14A, Onești, și are o suprafață totală de 1170 mp.

Magazinul JYSK Severin Crihala se deschide în Strada Mihai Viteazu nr 64, Drobeta Turnu Severin, și are o suprafață totală de 1190 mp.

JYSK Onești și JYSK Drobeta Turnu Severin. Strategia companiei

“Strategia noastră este să fim cât mai aproape de clienți, de aceea deschidem magazine și în orașe medii sau mici, în care puțini retaileri încearcă să ajungă. Noi avem încredere în aceste zone, în care vedem un potențial mare de creștere. În Onești, care este cel de-al doilea oraș ca mărime din Bacău, trebuia să fim prezenți și suntem bucuroși că, iată, magazinul JYSK Onești este gata să îi primească pe clienți. Iar în Drobeta Turnu Severin am găsit un spațiu potrivit, într-o zonă comercială care atrage mulți locuitori din oraș”, a declarat Hristu George, Director de dezvoltare JYSK România.

Cele două magazine sunt amenajate după noul concept Store 3.0. Acesta oferă clienților o experiență de cumpărături mai plăcută, datorită:

  • colțurilor inspiraționale care recreează încăperi din locuință
  • noului sistem de iluminat
  • podelelor din lemn
  • designului mai elegant

Citește și Clădirile de birouri The Bridge, echipate cu sisteme Alukönigstahl