JYSK Romania beneficii angajati

JYSK România: Ce beneficii oferă compania angajaților?

08.01.2019

Trainingurile și oportunitățile de evoluție în plan profesional oferite de JYSK sunt principalele atuuri ale companiei. Acest lucru reiese dintr-un chestionar în care atât potențialii angajați, cât și salariații retailerului au răspuns la întrebarea legată de ce apreciază la acest mediu profesional. Cei care nu lucrează pentru companie spun că sunt atrași și de calitatea agreabilă a retailerului.

De asemenea, salariații actuali afirmă că vor să își dezvolte cariera și pun punctul pe cele mai atrăgătoare traininguri:

 • de motivare
 • de leadership
 • de vânzări

JYSK România beneficii angajați. Campania  „Joburi pe stil scandinav”

Retailerul de mobilă și de decorațiuni interioare JYSK România, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a lansat o campanie dedicată atragerii noilor angajați și retenției celor existenți: „Joburi pe stil scandinav”.

Compania a analizat în octombrie 2018 percepția angajaților și a potențialilor angajați asupra mediului profesional din JYSK România. Chestionarul a fost realizat în mediul online.

„Campania «Joburi pe stil scandinav» are deja un impact vizibil. Potențialii angajați știu din ce în ce mai bine că în compania noastră găsesc și oportunități de dezvoltare profesională, și un mediu prietenos. În ceea ce îi privește pe angajații noștri, sondajele interne confirmaseră deja că au un grad mare de satisfacție, însă acest chestionar demonstrează și că programele de dezvoltare și trainingurile sunt motivante”, afirmă Simona Carp, HR Manager JYSK România și Bulgaria.

Mediul profesional din JYSK este perceput, din exteriori, drept prietenos, cu multe oportunități și relaxat.

JYSK România beneficii angajați. Cele mai dorite beneficii sunt:

 • mediul de lucru plăcut (70.69%)
 • trainingurile și oportunitățile de dezvoltare (60.34%)
 • tichetele de masă și cele de vacanță (44.83%)

Dintre programele de dezvoltare, cele mai atrăgătoare pentru potențialii angajați sunt planul de dezvoltare individuală, motivarea angajaților și leadershipul.

În ceea ce privește trainingurile, cel mai popular este acela de comunicare eficientă cu clienții, urmat de cele de caracteristici ale produsului și de vânzări. Cel mai dorit loc de muncă este acela de asistent de vânzări (42.86%).

JYSK România beneficii angajați. Evoluția în carieră

În ceea ce îi privește pe angajații actuali, ei s-au declarat extrem de interesați de evoluția în carieră (97.73%).

Trainingurile preferate sunt cele de motivare a angajaților (72.09%), urmate de acelea de leadership (67.44%) și de vânzări (62.79%). Pe o scară de la 1 la 100, angajații retailerului au dat nota medie de 89 când au fost întrebați dacă trainingurile parcurse până acum în companie îi ajută în carieră.

JYSK România beneficii angajați. Printre beneficiile oferite actualilor angajați se numără:

 • asigurarea medicală privată
 • tichetele de vacanță care, în funcție de vechimea în companie, pot ajunge până la 1500 de lei
 • trainingurile
 • tichetele de masă
 • cafea și fructe zilnic, un tort cu ocazia aniversării și o petrecere tematică anuală la care participă angajații din toată țara.

Politica de beneficii a JYSK România este actualizată regulat în funcție de nevoile și feedback-ul salariaților.

Citește și PwC România își extinde echipa din domeniul taxelor și impozitelor indirecte

 

 

 

 

Citiți și despre: