Stiri: Retail

JYSK Romania

Campania „Cunoaște-ți campionii!”, lansată de JYSK România și Comitetul Național Paralimpic

10.10.2019

JYSK România a lansat campania „Cunoaște-ți campionii!”. Prin intermediul acesteia, compania își propune să aducă în fața publicului sportivii paralimpici care luptă pentru calificarea la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din anul 2020, sau la alte competiții importante, cum ar fi campionatele mondiale sau europene.

JYSK România. Un mod inedit de susținere pentru Comitetul Național Paralimpic

Retailerul de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă are și anul acesta într-un mod inedit susținerea pentru Comitetul Național Paralimpic. Astfel, după succesul campaniei #Nicioscuză, din anul 2018, prin care a motivat oamenii să facă sport folosind ca principal argument poveștile a trei sportivi cu dizabilități, compania vrea, la ora actuală, să aducă în lumina reflectoarelor oamenii care luptă cu îndârjire zi de zi pentru a se califica la Jocurile Paralimpice de la Tokyo ori la alte competiții majore, sportivii cu dizabilități.

Odată cu lansarea campaniei, Comitetul Național Paralimpic Român își lansează și noul site, www.ParalimpicRomania.ro. Prin intermediul acestuia publicul larg va fi ținut la curent cu evoluția sportivilor paralimpici la competițiile naționale și internaționale.

Ce spune conducerea JYSK România?

„Atunci când am început colaborarea cu sportivii paralimpici am aflat că foarte mulți dintre ei au rezultate extrem de bune la nivel internațional, că reprezintă cu succes România, reușesc să ridice steagul țării noastre la concursuri de anvergură și să aducă acasă medalii valoroase. Credem că munca și rezultatele lor merită să fie cunoscute de public, mai ales că mulți dintre ei au niște povești foarte emoționante, de adevărați învingători. Prin campania “Cunoaște-ți campionii!” și prin intermediul noului site al Comitetului Paralimpic Român îi invităm pe români să afle poveștile sportivilor paralimpici și să îi susțină în drumul lor către Jocurile Paralimpice de la Tokyo”, a spus Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Protagoniștii campaniei

Protagoniștii campaniei sunt patru dintre cei mai buni sportivi paralimpici din țara noastră:

  • Alex Bologa
  • Octavian Tucaliuc
  • Florentina Hriscu
  • Ciprian Anton

Acestora li se alătură și echipa de goalball a României.10

Alex Bologa are 23 de ani și este singurul judoka din România cu deficiență totală de vedere. Dorința de victorie a lui Alex a fost însă mai puternică decât orice neajuns. În 2016 a devenit medaliat cu bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro. De asemenea, este dublu campion european și numărul 1 în clasamentul mondial la categoria sa de greutate, 60 de kilograme.

Octavian Tucaliuc este un atlet cu deficiență de vedere. La cei 24 de ani ai săi, este unul dintre cei mai valoroși sportivi cu dizabilități din România. Octavian este medaliat cu bronz la săritura în lungime, la grand prix-ul de la Dubai din 2017 și a ajuns până pe locul 7 în clasamentul mondial la aruncarea suliței.

Florentina Hrișcu are 42 de ani și este o atletă cu deficiență motrică. Florentina ar putea ajunge anul viitor la a doua Paralimpiadă consecutivă după cea de la Rio de Janeiro, din 2016, unde a participat la proba de aruncare cu discul.

Ciprian Anton are 39 de ani. Este campion național la tenis în scaun rulant și primul antrenor de tenis în scaun rulant din România. La doar un an după ce s-a apucat de tenis, Ciprian a ajuns cel mai bun din țară.

Toți patru sunt sportivi care fac eforturi substanțiale zi de zi pentru a se păstra în elită, iar JYSK dorește să îi aducă în prim-plan și invită publicul larg să îi susțină în competiții.

Declarația făcută de Președintele Comitetului Național Paralimpic

Sally Wood Lamont, Președintele Comitetului Național Paralimpic, a completat: „Suntem încântați de noul website al Comitetului Național Paralimpic, proiectat de profesioniști într-un mod care oferă sportivilor paralimpici cea mai bună vizibilitate. Totodată, publicul are oportunitatea de a vedea cât de mult muncesc sportivii paralimpici, nu doar pentru a se califica la Paralimpiada de la Tokyo, cât și pentru Campionatele Europene și Mondiale în zece sporturi. Calea unui atlet către Tokyo și alte campionate majore nu este una ușoară: dedicarea, motivația, talentul și antrenamentul intens sunt necesare, însă sportivii paralimpici trebuie să-si depășească dizabilitățile pentru a-și realiza visurile. JYSK este sponsorul nostru principal, dar, mai mult decât atât, ne ajută să ne promovăm sportivii și să folosim comunicarea și canalele media într-un mod în care nu am reușit până acum. Mulțumesc, JYSK!”

Citește și VTEX România are un nou manager. Cine a preluat conducerea companiei?