Manager VTEX Romania

VTEX România are un nou manager

09.10.2019

Manager VTEX România. Furnizor global al platformei unificate de comerț pentru companii mari și una dintre cele mai importante platforme ecommerce din lume a anunțat că îl numește pe Cristi Movilă în funcția de Country Manager la VTEX România. El a preluat conducerea diviziei din țara noastră de la 1 octombrie.

Manager VTEX România. ”Suntem pregătiți să accelerăm prezența în România”

„Tot mai mult punem împreună expertiza noastră globală cu know-how-ul local și, prin faptul că îl avem pe Cristi Movilă în echipă, care cunoaște foarte bine piața locală de ecommerce, suntem pregătiți să accelerăm prezența în România și să punem la dispoziția clienților mai multe resurse, informații și know-how, pentru a-i sprijini în dezvoltarea afacerilor”, spune Rafael Campos, Sales VP pentru Europa la VTEX.

Manager VTEX România. O regiune tot mai importantă

România este o regiune tot mai importantă în ecosistemul VTEX. Strategia pe piața locală vizează creșterea echipei, extinderea prezenței și susținerea clienților, oferind mai multe resurse, informații și know-how.

Ce spune Cristi Movilă?

„În noul rol, îmi propun să consolidez poziția VTEX în România, astfel încât compania să devină principalul furnizor de soluții ecommerce pentru piața locală și pentru Europa Centrală și de Est și un partener cu experiență pentru clienții noștri. Vom crea o echipă puternică în România care, împreună cu echipele noastre globale, va oferi cele mai bune soluții de comerț electronic pentru companii mari și mijlocii”, spune Cristi Movilă, Country Manager VTEX România.

România este primul centru VTEX din regiune. În plus, țara noastră este o parte importantă din strategia companiei de extindere în Europa Centrală și de Est.

Manager VTEX România. Strategia companiei

Pentru România, strategia companiei vizează atingerea unui număr de opt clienți până la finalul acestui an. De asemenea VTEX vizează dublarea numărului de clienți, începând de anul viitor.

Manager VTEX România. Experiența profesională

Cristi Movilă şi-a început cariera în comerțul electronic la 18 ani. Atunci, în primul an de facultate, el a lansat unul dintre primele magazine online de încălțăminte din România, pentru un brand local.

Noul manager al companiei este absolvent al Facultății de Informatică și al unui masterat în Inginerie Software, ambele în cadrul Universității București. El a câștigat experiență în cadrul Coty Cosmetics și, ulterior, în cadrul grupului Otter Distribution. Cristi Movilă s-a ocupat de strategia omnichannel, pentru toate brandurile din portofoliu ale companiei.

Citește și Reclamații ASF 2019. De ce companii de asigurări sunt nemulțumiți românii?

 

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “VTEX România are un nou manager

  1. Pingback: JYSK Romania: Campania „Cunoaste-ti campionii!” | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.