Slide

Stiri: Retail

JYSK Slobozia si JYSK Mioveni

JYSK deschide două magazine noi. Unde sunt acestea situate?

14.01.2019

Retailerul de mobilier și decorațiuni pentru casă JYSK România deschide, pe 17 ianuarie, două magazine noi. Acestea sunt situate în orașele Slobozia și Mioveni. Astfel, rețeaua de magazine JYSK ajunge la 68 de magazine în țara noastră.

JYSK începe anul în forță

“Începem anul în forță și deschidem două magazine în aceeași zi, continuând astfel procesul accelerat de expansiune din ultimii ani. Ambele magazine sunt în orașe noi, ceea ce înseamnă că acum brandul JYSK va fi accesibil unor clienți care, până acum, ne puteau găsi doar online. Cu ocazia deschiderilor am pregătit oferte speciale la produsele noastre, valabile timp de o săptămână. Dacă plănuiesc să schimbe ceva în casa lor sau pur și simplu sunt curioși să ne cunoască, e momentul potrivit să ne viziteze și să profite de ofertele foarte bune de la deschidere. Îi așteptăm pe locuitorii din Slobozia și Mioveni la inaugurarea magazinelor pentru a face cunoștință cu produsele și cu echipa de asistenți de vânzări, care este mereu pregătită să răspundă la întrebările lor și să îi consilieze”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK Slobozia și JYSK Mioveni se deschid pe 17 ianuarie

JYSK Slobozia și JYSK Mioveni își vor deschide porțile pe 17 ianuarie, începând cu ora 08.00. Clienții sunt așteptați în cele două magazine noi cu o mulțime de surprize. Este vorba de oferte speciale de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Astfel, pentru fiecare dintre cele două magazine, ziua inaugurării va fi marcată de un eveniment special.

În plus, 150 de clienți care vor cumpăra produse de 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

În plus, în săptămâna deschiderii, în magazinele JYSK Slobozia și JYSK Mioveni vor exista oferte speciale de deschidere, cu prețuri cu până la 75% mai mici la saltele, perne, plăpumi, mobilier și decorațiuni pentru casă.

JYSK Slobozia și JYSK Mioveni. De ce a ales retailerul aceste două orașe?

“Ne bucurăm că adăugăm pe harta magazinelor JYSK două orașe noi. În Slobozia ne doream de mult timp să ajungem, pentru că este un oraș cu potențial și pentru că nu aveam până acum un magazin fizic în zona dintre București și Medgidia. Și pentru deschiderea JYSK Mioveni ne pregătim de mult timp, pentru că este un oraș în care credem. În această regiune vom avea trei magazine, unul în Mioveni și două în Pitești, așadar vom avea o acoperire foarte bună. Pentru că ne-am propus să ajungem la 135 de magazine în următorii ani, suntem mereu în căutarea unor spații comerciale potrivite pentru conceptul nostru de magazin. Căutăm spații de aproximativ 1300 mp și ne dorim să avem un magazin JYSK în toate orașele cu peste 20.000 de locuitori”, a declarat Hristu Geoge, Development Manager JYSK România.

JYSK Slobozia și JYSK Mioveni. Unde se află cele două magazine nou deschise?

Magazinul JYSK Slobozia se află pe Șoseaua București-Constanța nr. 14, lângă Kaufland, și are o suprafață totală de 1170 mp. Totodată, JYSK Mioveni se deschide pe strada IC Brătianu nr. 108, în apropierea Kaufland, și are o suprafață totală de 1000 mp.

Magazinele sunt amenajate după noul concept Store 3.0. Acestea oferă clienților o experiență de cumpărături mai plăcută, datorită colțurilor inspiraționale care recreează încăperi din locuință, a noului sistem de iluminat, podelelor din lemn și designului mai elegant.

JYSK a intrat pe piața locală în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea.

Citește și Cod galben de ninsori. Zonele afectate