Stiri: Retail

Program Kaufland Craciun 2020 si Anul Nou 2021

S-au deschis primele supermarketuri Kaufland Republica Moldova!

26.09.2019

Kaufland Republica Moldova. Retailerul a anunțat că deschide primele două magazine în Republica Moldova. Locuitorii orașului Chișinău își vor putea face cumpărăturile la supermarketurile Kaufland. Noilea magazine sunt situate în sectorul Botanica, pe strada Decebal 99/2 și în sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân 25/1.

Kaufland Republica Moldova. 750 de locuri de muncă

Prin inaugurarea acestor două magazine și a sediului central, Kaufland, angajator de top la nivel european, a creat deja peste 750 locuri noi de muncă în Republica Moldova. În plus, compania susține dezvoltarea comunității locale.

Noile supermarketuri reprezintă o oportunitate de dezvoltare pentru piața din Republica Moldova. Magazinele oferă clienților o gamă largă de produse la cel mai bun raport calitate – preț.

Kaufland Republica Moldova. Produse proaspete

Kaufland acordă o atenție sporită prospețimii și de aceea asigură zilnic livrări de produse proaspete precum:

 • legume
 • fructe
 • lactate
 • carne
 • mezeluri

3.200 de articole autohtone

Pe rafturile supermarketurilor Kaufland sunt prezente peste 3200 de articole autohtone.

Din acestea, există 100% sortiment autohton la următoarele categorii de produse:

 • prăjituri și panificație proaspătă
 • carne de porc
 • pui refrigerat
 • pește proaspăt
 • mâncare gătită

Kaufland Republica Moldova. Cele mai moderne standarde

Magazinele Kaufland din Chișinău sunt construite în linie cu cele mai moderne standarde de design și beneficiază de o amenajare aparte, astfel încât clientul să aibă parte de o experiență plăcută la cumpărături.

Printre raioanele prezente se numără cele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Galeriile comerciale Kaufland

De asemenea, magazinele sunt prevăzute cu galerii comerciale unde clienții pot găsi farmacie, un tabac shop, schimb valutar, produse de patiserie și cofetărie.

În exteriorul supermarketurilor Kaufland pune la dispoziția clienților un punct Grill, cu preparate gustoase, pregătite pe loc, pentru cei care vor să ia masa rapid. Veți putea savura din bucatele calde în intervalul 9:00-21:30.

Kaufland Republica Moldova. Reciclare ambalaje

În premieră pentru Republica Moldova, magazinele vor fi dotate cu aparate de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje:

 • PET-uri (cu volum de până la 3 litri)
 • sticlă
 • doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru)

Fiecare magazin are în dotare stații de încărcare pentru automobilele electrice și rastele pentru biciclete.

Programul de lucru

Programul de lucru în cadrul magazinelor este de la 7:00- 23:00, de luni până duminică.

„După o perioadă intensă și pregătiri minuțioase, sunt bucuros să anunț deschiderea magazinelor Kaufland în Republica Moldova. Împreună cu oamenii buni care fac parte din marea echipă Kaufland, am deschis o nouă pagină în istoria companiei. Deschiderea magazinelor Kaufland la Chișinău, înseamnă pentru piața locală: calitate, diversitate de produse, noi standarde de lucru, salarii mai bune și beneficii pentru angajați, grijă pentru mediu și responsabilitate socială față de comunitatea în care lucrăm. Aceste două magazine sunt doar un început pentru planurile mari de dezvoltare a companiei în Republica Moldova”, menționează Marco Hößl, CEO Kaufland România și Republica Moldova.

Citește și Kaufland lansează, în parteneriat cu Glovo, serviciul de livrare la domiciliu