Stiri: Social

Proiectul "Deschidem Scoala"

Leadership Academy 2019. Cursuri gratuite pentru copii

03.08.2019

Leadership Academy 2019. Băneasa Shopping City și AIESEC România oferă cursuri de leadership gratuite pentru copii. Cei mici trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 10 și 16 ani. Astfel, începând cu data de 12 august, timp de patru săptămâni, elevii înscrişi îşi vor dezvolta abilităţile de lider. De asemenea, ei vor învăţa şi să îşi gestioneze eşecurile. Tot acolo vor descoperi că empatia şi recunoştinţa nu sunt vorbe goale, ci calităţi care îi vor transforma, pe viitor, în prieteni de nădejde.

Leadership Academy 2019. Primul proiect de acest gen din România

Leadership Academy reprezintă primul proiect de acest gen din țara noastră. Acesta vine în completarea sistemului tradițional de învățământ.

În cadrul acestor cursuri, copii vor învăța să își îmbunătățească abilitățile de comunicare în situații de conflict, să își dezvolte gândirea inovatoare, să își dezvolte inteligența emoțională și luarea deciziilor bazate pe o gândire critică, înțelegerea propriilor valori, înțelegerea și practicarea hobby-urilor și a pasiunilor.

Leadership Academy 2019. Perspectiva unui viitor mai bun

“Pentru noi, educația reprezintă perspectiva unui viitor mai bun. Ne dorim ca fiecare tânăr să își conștientizeze rolul în societate și să înțeleagă ce înseamnă implicarea activă în schimbarea acesteia, de aceea îi susținem și le oferim posibilitatea de a beneficia de cursuri extracurriculare. Leadership Academy este locul în care copiii pot învăța într-un mediu internațional, bazându-se mai mult pe practică decât pe teorie. Băneasa Shopping City susține copilul tău să devină liderul generației lui”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director Băneasa Shopping City.

Cursurile din cadrul Leadership Academy vor fi susținute de traineri din țări precum:

  • Franța
  • Polonia
  • Turcia
  • România

Aceștia dețin experiență în domeniul educației fiind pregătiți să ofere copiilor sesiuni calitative astfel încât cursanții să îsi atingă potențialul maxim. Cursurile vor fi susținute în limba engleză, însă cei care vor avea nevoie vor fi ajutați de un translator.

Leadership Academy 2019. Ce spun reprezentanții AIESEC România?

„Suntem încântați să colaborăm cu Băneasa Shopping City pentru a desfășura acest proiect, dorindu-ne să aducem zâmbetul pe fața fiecărui participant în parte și să aducem un plus valoare pentru educația din România. Majoritatea proiectelor pe care le avem noi, ca și AIESEC România, au ca scop o educație mult mai calitativă, de aceea vrem să oferim oportunitatea de a participa într-un astfel de proiect tuturor copiilor din România, hotărându-ne să colaborăm și cu alte persoane care își doresc același lucru. Cu siguranță colaborarea cu Băneasa Shopping City o să ne ajute să ajungem la mai mulți copii și, cu ajutorul acestui proiect, să punem bazele unei educații mai bune în România”, a spus Cătălin Cristea, Vicepreședinte PR AIESEC România.

Leadership Academy 2019. Când au loc cursurile?

Cursurile se vor desfășura la Bourbon, în Băneasa Shopping City, în fiecare luni și marți din luna august, începând cu data de 12 august. Workshopul se ține pe trei grupe, formate pe criterii de vârstă și durează câte două ore.

Leadership Academy 2019. Înscrieri

Înscrierile se fac pe: https://www.baneasa.ro/leadership-academy.html, iar locurile sunt limitate.

La final, cei mici vor putea să se înțeleagă pe ei înșiși, să găsească soluții la probleme complexe, să lucreze unii cu alții și să inițieze acțiuni concrete în diferite situații. Aceștia vor fi evaluați atât la începutul cursurilor, cât și la final, astfel încât să se poată determina cât mai clar evoluția lor. Cursanții vor primi diplome de participare care pot fi folosite în completarea primului lor CV.

Citește și Rezultate financiare MOL 2019: Creștere impresionantă în primul semestru