Stiri: Companii

Learning Network Festival 2019

Learning Network Festival 2019 – Temele discutate

27.09.2019

Learning Network Festival 2019 va avea loc în perioada 2 – 4 octombrie. Astfel, platforma de dezvoltare profesională Learning Network organizează cea de-a VII – a ediție a evenimentului ce va fi găzduit de Teatrul Elisabeta.

Pentru a marca aniversarea a șapte ani de existență a platformei, în acest an obiectivele festivalulului sunt definite de valorile care formează sloganul platformei: Meet. Network. Learn. Inspire.

Learning Network Festival 2019. Tendințele ce vor marca anul 2020

În plus, evenimentul își propune să reușească acest lucru aducând în fața audienței – specialiști din industria de training și dezvoltare – tendințele ce vor marca anul 2020 și invitați străini ce vor prezenta concepte de ultimă oră în domeniu.

Ce spun organizatorii evenimentului?

“La Learning Network anul începe întotdeauna toamna. Și ca în fiecare an, sărbătorim cum se cuvine. Așa a rămas tradiția, din 2004 când am organizat primul târg de training. La ceas aniversar, vă așteptăm la Learning Network Festival, să vă bucurați de aventura descoperirii și depășirii propriilor limite, pentru a le duce apoi în organizațiile pe care le reprezentați. O vorbă românească spune: Nu ajungi în rai de unul singur. Așa e și cu învățarea, ajungi mai departe împreună cu ceilalți. În cazul Learning Network Festival, ceilalți vor fi traineri de top din România, consultanți internaționali și ceilalți zeci de participanți pe care îi așteptăm la eveniment. Și vă mai facem o promisiune: vom învăța multe și ne vom distra mult!”, a afirmat Clementina Anghelache, fondator Learning Network.

Learning Network Festival 2019. Tango Leadership

Agenda pentru prima zi a festivalului este organizată în jurul motto-ului L&D in Trend.

Aceasta va debuta cu Getting to Know Each Other, workshop care îmbină învățarea și networking-ul, susținut de compania Magnet Inspiration & Growth din Israel. Participanții la festival vor experimenta în premieră The Focus Challenge – un joc inteligent ce îmbunătățește performanța.

Tot atunci vor fi prezentate rezultatele cercetării L&D Industry Survey 2019. La acest studiu au răspuns aproape 600 de manageri și specialiști de HR și Learning &Development.

Dezvoltarea abilităților de leadership

O parte importantă a primei zile este dedicată dezvoltării abilităților de leadership. Aceasta este una dintre temele cele mai solicitate de organizații în 2019.

Subiectul va fi abordat printr-un studiu de caz oferit de Banca Transilvania, un keynote speech cu Andrei Dunuță și două workshop-uri:

  • Leadership Styles for Effective Change Management cu Simona Podgoreanu (Exec-Edu)
  • Tango Leadership, cu Anca Gheorghiu și Ermil Diaconescu

Learning Network Festival 2019. Engaged Learners

A doua zi a evenimentului este construită în jurul temei Engaged Learners. Aceasta va oferi studii de caz de succes din companii de IT și telecom, alături de workshop-uri care abordează holistic învățarea, pornind de la maparea competențelor și evaluarea nevoilor de învățare.

Learning Network Festival 2019. Workshop-ul Lego Serious Play

Workshop-ul Lego Serious Play le va permite celor interesați să găsească soluții privind cele mai provocatoare probleme de design al procesului de învățare din cadrul companiei lor, cu ajutorul celebrelor piese de joc.

Anul acesta Learning Network Festival duce experiența la un nou nivel, în format de open space, prin conceptul de world cafe. Este vorba de o metodă de încurajare a dialogului în grupuri de dimensiuni medii sau mari.

Learning Network Festival 2019. Curs cu simulări de business

Sub titlul L&D as a Business Partner, ziua de 4 octombrie 2019 este în întregime dedicată unui curs cu simulări de business, facilitat de Lucian Mihai (Interact).

Înscrierile la eveniment se pot face online, pe learningnetwork.ro/festival#inscriere.

Organizatorii oferă reduceri de grup, precum și pachete promoționale care includ raportul L&D Industry Survey 2019.

Mai multe despre Learning Network la https://www.learningnetwork.ro/.

Citește și Baby Boom Show 2019. Când are loc ediția de toamnă?