Stiri: Retail

LEROY MERLIN card de cumparaturi

LEROY MERLIN lansează un card de cumpărături. Ce dobânzi are?

19.03.2019

LEROY MERLIN card de cumpărături. Retailerul de bricolaj și Oney Bank au anunțat că au lansat creditul cu dobândă de doar 0.99%. Astfel, este oferită tuturor clienților posibilitatea cumpărării creditelor pe loc, în rate fixe, la birourile de finanțare care se regăsesc în zona caselor de marcat.

Între 15 martie și 30 aprilie, dobânda lunară pentru creditele cu card de cumpărături atașat este de numai 0,99%. Aceasta este valabilă pentru sumele de peste 3.500 lei.

LEROY MERLIN card de cumpărături. Avantaje:

1. Poți plăti produsele achiziționate în 60 de rate lunare;

2. Dacă depui valoarea integrală a cumpărăturilor până la scadența lunară, ai 0% dobândă. Termenul maxim de depunere este de 60 de zile;

3. 0 (zero) comision de emitere card;

4. Poți face tranzacții atât în LEROY MERLIN, cât și la oricare alt comerciant din țară sau străinătate, având un comision de 0%;

5. În fiecare lună, primești extrasul de cont în care este evidențiat istoricul tranzacțiilor tale;

LEROY MERLIN card de cumpărături. Noi opțiuni de plată

„Ne dorim să le oferim clienților noștri opțiuni noi de plată, pentru a-și putea împlini visurile legate de casa lor, oricând își doresc. Sperăm să le venim în ajutor cu soluțiile de finanțare oferite direct în magazin, astfel încât să elimine drumurile la bănci și să poată pleca acasă cu produsele dorite, pe loc.” – a declarat Frederic Lamy, Director General LEROY MERLIN România.

LEROY MERLIN card de cumpărături. Liderul european al pieței de bricolaj

Retailerul LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj. Compania deține o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit.

Per total, LEROY MERLIN deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. La acestea se adaugă aproape 88.000 de colaboratori.

LEROY MERLIN card de cumpărături. 17 magazine în România

În țara noastră funcționează 17 magazine LEROY MERLIN. Acestea au peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Citește și Topul rețelelor de socializare preferate de companii