Stiri: Retail

LEROY MERLIN evenimente Paste 2019

LEROY MERLIN, evenimente speciale de Paște 2019

12.04.2019

LEROY MERLIN anunță o serie de evenimente special concepute pentru Paște 2019. În cadrul campaniei ”Zilele Casei”, retailerul organizează o serie de ateliere de bricolaj, jocuri antrenante și concursuri cu premii.

”Sărbătorile de Paşte se apropie cu paşi repezi, prilej cu care LEROY MERLIN organizează “Zilele Casei”. Între 9 și 27 aprilie clienții sunt așteptați cu bucurie în magazine, cu ateliere de bricolaj, jocuri antrenante și concursuri cu premii”, precizează reprezentanții companiei.

LEROY MERLIN evenimente Paște 2019. „Căsuța pentru păsări”

Fiind deja o tradiție, atelierele de lucru manual LEROY MERLIN nu fac excepție nici de această dată. Acestea propun o temă atractivă celor ce vor să își exerseze abilitățile de bricoleurs.

Astfel, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, clienții LEROY MERLIN sunt invitați la atelierul dedicat Căsuței pentru păsări. Ei vor fi ghidați și ajutați să construiască o căsuță pentru păsări pe care să o picteze pentru o personalizare până la ultimul detaliu, urmând să rămână cu obiectul finit drept suvenir și sursă de inspirație pentru viitoare proiecte DIY.

”Pentru a îmbogăți experiența clienților în magazin, în această perioadă (9-27 aprilie) vor avea loc în fiecare weekend și o serie de demonstrații și activități antrenante pentru clienți, a căror implicare va fi recompensată cu vouchere și produse cadou. Programul activităților poate fi consultat în fiecare magazin LEROY MERLIN și va fi adaptat fiecărui magazin”, conform sursei citate.

LEROY MERLIN evenimente Paște 2019. Jocuri cu premii pentru clienți:

• „Cel mai rapid casier”. Clienții magazinelor vor putea să experimenteze ipostaza de casier și să își pună în valoare dexteritatea manevrării obiectelor, o calitate extrem de necesară acasă în procesul de reamenajare a spațiului. Participanții vor primi un coș de cumpărături și vor scana toate produsele la casa de marcat. Viteza va fi criteriul decisiv pentru a stabili câștigătorul.

• „Cheia succesului”. Și la propiu și la figurat, cheia succesului este ceva la care râvnim cu toții. Pentru acestă probă de foc participanții trebuie să dea dovadă de concentrare și dibăcie pentru a deschide intr-un interval de două minute cât mai multe lacăte închise.

• „Perna magică”. Coordonarea mișcărilor și rezistența la efort vor fi calitățile puse la încercare prin acest joc care testează abilitățile participanților de a arunca perne de la o distanță de 5 metri într-un tomberon, o metaforă pentru nevoia de a scăpa de lucrurile inutile sau învechite din casă, pentru a face loc unora noi, cu aer proaspăt, aliniate la tendințele în design interior.

• „Labirintul buclucaș”. Pentru că a face curățenie acasă este un proces care necesită multă răbdare și meticulozitate, fiecare participant în jocul „Labirintul buclucaș” va trebui să dea dovadă că posedă aceste calități. Concret, fiecare participant va conduce o minge de ping-pong cu aspiratorul, împingând bila spre ieșire. Participanții trebuie să se bazeze exclusiv pe forța curentului de aer, deci fără să atingă bila cu țeava aspiratorului. Câștigător va fi desemnat cel ce reușește să ducă la îndeplinire sarcina în cel mai scurt timp.

”LEROY MERLIN își așteaptă cu drag clienții în magazine, cu o gamă largă de sezon pornind de la mobilier de grădină, plante de exterior și grătare, până la vopsea în diverse nuanțe, produse de curățenie și multe altele”, potrivit companiei.

Citește și Antibiotice Iași, premiată la Gala Romanian CSR Awards 2019