LEROY MERLIN mobilier gradina

LEROY MERLIN lansează noua gamă de mobilier pentru grădină. Ce produse oferă retailerul?

07.05.2019

LEROY MERLIN mobilier grădină. Retailerul de bricolaj a anunțat că a lansat noua colecție de mobilier pentru grădină și balcon. Astfel, compania vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu soluții adaptate teraselor, balcoanelor şi grădinilor, prin oferirea unei game variate de mobiler pentru exterior realizat din materiale de calitate, în acord cu tendințele acestui sezon.

Trendurile pentru această vară se axează pe confort și imprimarea tușei personale în amenajare.

LEROY MERLIN mobilier grădină. De ce trebuie să ținem cont când alegem produsele?

Pentru alegerea celui mai potrivit tip de mobilier, este important să se ţină cont de următoarele aspecte:

  • Care este zona de amenajat?
  • Cât de mare este spațiul?
  • Este acoperit sau în aer liber?
  • Mobilierul va fi folosit tot timpul anului sau doar sezonier?

LEROY MERLIN mobilier grădină. Gama de produse

Prin urmare, compania propune o gamă de produse de mobilier adaptate tuturor categoriilor de spaţii exterioare locuinţelor:

• Balcon

Cei care locuiesc la apartament au nevoie de un mobiler care să fie ușor de integrat în balcon. Dacă suprafaţa balconului este foarte mică, se poate opta pentru un set de două persoane, cu masă şi scaune pliabile. Pentru a spori gradul de confort, LEROY MERLIN pune la dispoziția clienților o serie de perne decorative în nuanțe tonice și imprimeuri vesele.

• Terasă dining & relaxare gradină

Mobilierul oferit de companie pentru grădină sau terasă nu necesită îngrijire specială dacă este confecționat din materiale ca aluminiu și lemn, rezistente la precipitații. În plus, sunt ușor de curățat și versatile, iar elementele decorative vin cu o imagine fresh, în acord cu stilul preferat de fiecare client în parte. De exemplu, o umbrelă colorată, o pernă în nuanțe vesele și un ghiveci cu flori pot înviora cu ușurință orice decor.

”LEROY MERLIN declară deschis sezonul serilor lungi petrecute în aer liber, invită clienții în magazine şi le propune produse realizate din materiale care ating cele mai înalte standarde de calitate şi confort”, au anunțat reprezentanții companiei.

Citește și Deloitte România se mută la ”casă nouă”

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “LEROY MERLIN lansează noua gamă de mobilier pentru grădină. Ce produse oferă retailerul?

  1. Pingback: Cafenea Starbucks Bucuresti - Piata Victoriei  | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.