Lidl Deva si Lidl Fetesti

Lidl deschide două noi magazine

09.09.2019

Lidl Deva. Lidl Fetești. Retailerul își extinde rețeaua din țara noastră cu două magazine noi, în Deva și Fetești. Compania continuă astfel investițiile în România prin inaugurarea a două magazine noi.

Deschiderea oficială va avea loc pe data de 12 septembrie.

Lidl Deva. Lidl Fetești. Adrese

Noua unitate din Deva este situată pe Calea Zarandului, Nr. 134A, iar cea din localitatea Fetești este situată pe Str. Călărași, Nr. 505.

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 mp.

Lidl Deva. Lidl Fetești. Locuri de parcare

Noua unitate din Deva dispune de peste 140 de locuri de parcare, iar magazinul din Fetești, primul Lidl din localitate, de peste 160. Odată cu deschiderea acestor magazine, se vor crea aproximativ 20 noi locuri de muncă în fiecare dintre cele două orașe.

Orarul de funcționare va fi următorul:

– Magazinul din Deva: de luni până sâmbătă, între 7:30 și 21:00, duminica între 8:00 și 20:00

– Magazinul din Fetești: de luni până sâmbătă, între 7:30 și 21.00, duminica între 8:00 și 18:00

Reducerea impactului asupra mediului

În linie cu strategia sa de sustenabilitate, retailerul își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, ambele magazine noi dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

De exemplu, atât în magazinul din Deva, cât şi în cel din Fetești sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl Deva. Lidl Fetești. Oferte

Inaugurarea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Deschiderile continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente, prin acțiuni simple și sustenabile.

Compania promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse la nivel local.

Citește și Programul Casa Verde 2019 începe pe 10 septembrie! Ce finanțări se alocă?

 

 

 

Citiți și despre:

  • Lidl deschide trei noi magazineLidl deschide trei noi magazine Magazine Lidl. Retailerul Lidl își extinde rețeaua din România, deschizând trei magazine noi. Compania ajunge, așadar, la 261 de unități în țara noastră. Inaugurarea noilor magazine noi va avea loc pe data de […]
  • Lidl deschide două noi magazine. Unde sunt acestea situate?Lidl deschide două noi magazine. Unde sunt acestea situate? Retailerul Lidl continuă să își extindă rețeaua din țara noastră. Astfel, compania a anunțat că va mai deschide, în România, două noi magazine. Acestea sunt situate în Calafat, jud. Dolj şi Carei, jud. Satu […]
  • Lidl modernizează două magazine din BucureștiLidl modernizează două magazine din București Retailerul Lidl a anunţat că modernizează și reamenajează două magazine din Bucureşti, unitățile urmând să fie închise în zilele de 17 şi 18 ianuarie. Astfel, cele două magazine vor fi redeschise pe data de […]
  • LIDL deschide două noi magazine în RomâniaLIDL deschide două noi magazine în România Magazine LIDL. Retailerul a anunțat că își extinde rețeaua din țara noastră. Mai exact, compania va deschide două noi unități, una în Iași și cealaltă în Arad. Inaugurările vor avea loc pe 22 noiembrie, anul […]
  • Lidl mai deschide două magazine în România. Unde sunt acestea situate?Lidl mai deschide două magazine în România. Unde sunt acestea situate? Retailerul Lidl continuă investițiile pe plan local și deschide două magazine în județele Galați și Hunedoara, pe data de 31 mai. Noile supermarketuri se deschid în Galați, pe Str. Oțelarilor, Nr. 13, și în […]

2 păreri la “Lidl deschide două noi magazine

  1. Pingback: Carduri bonuri de masa - Anuntul facut de Edenred | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Lidl deschide două noi magazine

Comentariile nu sunt permise.