Stiri: Companii

Litoralul pentru Toti 2021

Litoralul pentru Toţi 2021: Ofertele speciale anunţate de Federaţia Patronatelor din Turism

18.05.2021

Litoralul pentru Toţi 2021. Românii pot petrece un sejur pe litoral cu preţuri care pornesc de la 40 de lei pe noapte, prin programul” Litoralul pentru Toţi”. Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunţat că în acest an 54 de hoteluri din toate staţiunile s-au înscris în program cu aproximativ 4.000 de locuri de cazare.

Litoralul pentru Toţi 2021. Tarife reduse

Astfel, românii care merg în staţiunile de la Marea Neagră până pe 20 iunie se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 40 de lei de noapte prin acest program, aflat la cea de-a 38-a ediţie, lansat de FPTR.

“În ciuda dificultăţilor pe care le întâmpină sectorul turistic, puternic afectat de efectele economice provocate de apariţia virusului Sars-Cov-2, continuăm tradiţia instituită în urmă cu 19 ani de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a petrece o vacanţă la malul mării la tarife mult reduse. În ultimii nouă ani am făcut tot posibilul să menţinem aceleaşi tarife la pachetele turistice oferite, ceea ce reprezintă un efort suplimentar din partea tuturor unităţilor de cazare participante”, afirmă Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al FPTR.

Litoralul pentru Toţi 2021. Preţuri la hoteluri

Preţurile prin programul “Litoralul pentru Toţi” sunt cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei. Cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun şi costă 80 de lei/noapte pentru două persoane.

La polul opus, se află staţiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele două persoane vor plăti pentru un sejur de minimum 5 nopţi care include cazare cu servicii de masă ultra all-inclusive suma de 520 de lei/noapte.

Turiştii care vor să se cazeze în staţiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru două persoane. Pachetul minimum este de 4 nopţi.

Citeşte şi Condiţii călătorie Grecia 2021. Românii pot călători cu certificatul de vaccinare