Magazine Profi.

Livrări la domiciliu PROFI în Bucureşti şi Cluj: Anunţul făcut de companie

27.04.2020

Livrări la domiciliu PROFI. Compania PROFI a anunţat că, începând de astăzi, 27 aprilie 2020, extinde și în orașele București și Cluj proiectul demarat la Timișoara în sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care să le ajute să-și cumpere produsele de care au nevoie.

Livrări la domiciliu PROFI. Ce spune conducerea companiei?

”Încurajați de rezultatele obținute în Timișoara, am hotărât să ne implicăm și în alte orașe din țară, în București și Cluj, pentru a aduce bucurie și zâmbete în cât mai multe case din cât mai multe localități. Împreună, uniți în aceeași dorință de mai bine, vom reuși să trecem peste această perioadă dificilă”, a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI.

„Ne implicăm PROFI”

Numit în faza pilot “Vă ajutăm din Timișoara”, proiectul se extinde către noile orașe sub denumirea ”Ne implicăm PROFI”.

În contextul în care inițial a pornit cu mult entuziasm dar resurse umane oarecum mai limitate, această formă de ajutor la cumpărături pentru cei în vârstă de peste 65 de ani sau care nu sunt transportabili și nu își pot părăsi domiciliul capătă în prezent o nouă amploare socială, aducând împreună, în sprijinul comunităților din București și Cluj, mai mulți oameni și ONG-uri care dedică energii, experiențe, resurse materiale și timp pentru a-și ajuta semenii.

Livrări la domiciliu PROFI. Zeci de voluntari

La inițiativa PROFI, zeci de voluntari ai asociațiilor UNITED WAY ROMÂNIA și ROTARACT vor prelua și în aceste orașe, prin intermediul unui sistem de comunicare oferit de rețeaua de telefonie DIGI, comenzi pe care apoi le vor duce la casele solicitanților.

Livrări la domiciliu PROFI. Contact

În Capitală, persoanele care se califică pentru acest sprijin au la dispozitie numărul 031.40.59.516. În Cluj numărul de telefon este 0364.40.65.16. Aceste numere de telefon sunt disponibile de luni până duminică, între orele 9.00-18.00, pentru a comanda produse pe care le vor primi la ușă, unde le vor și plăti potrivit bonului de casă. Totul se realizează cu respectarea regulilor de siguranță impuse de situația actuală.

Livrările sunt gratuite

Livrările sunt gratuite. Însă, din respect pentru efortul voluntarilor si pentru a evita abuzurile, solicitanții sunt încurajaţi să cumpere responsabil. De asemenea, acestora li se recomandă să-și facă lista de cerințe pentru mai multe zile.

Citeşte şi Anunţ important! Agenția de evaluare Moody’s a reconfirmat ratingul suveran al României și a revizuit perspectiva de țară de la stabilă la negativă

 

 

 

 

 

Citiți și despre: