Stiri: Finante

Loteria bonurilor fiscale iulie 2019

Loteria bonurilor fiscale iulie 2019. Verifică dacă ai câștigat!

22.07.2019

Loteria bonurilor fiscale iulie 2019. Bonurile fiscale în valoare de 695 de lei emise pe 17 iunie sunt câștigătoare la extragerea de duminică, 21 iulie 2019. La această extragere au participat bonurile emise în perioada 1 – 30 iunie 2019.

Loteria bonurilor fiscale iulie 2019. 1 milion de lei

Fondul de premiere este de 1 milion de lei. Din această sumă vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 20 ianuarie a.c., a fost organizată prima etapă, care a constat din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare.

Loteria bonurilor fiscale iulie 2019. A doua etapă

În cazul în care numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Loteria bonurilor fiscale iulie 2019. Extragerea va avea două etape:

– etapa I: va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 31;

– etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Loteria bonurilor fiscale iulie 2019. Revendicarea premiilor

Cererile de revendicare ale premiilor pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Cei care dețin bonuri câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Loteria bonurilor fiscale iulie 2019. Când este un bon considerat câștigător?

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

Dacă după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare.

În cazul în care în urma centralizării se constată depășirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată o a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.

Citește și Ministerul de Finanțe anunță schimbare importantă Legea prevenirii