Magazin Auchan Liberty Center

Auchan deschide un nou magazin în Bucureşti. Unde este situat?

05.10.2018

Magazin Auchan Liberty Center: Auchan deschide un nou magazin în Bucureşti. Unitatea se află în Liberty Center. Astfel, după inaugurarea magazinului InExtenso by Auchan din primăvară, Auchan Retail România se pregătește pentru intrarea în centrul comercial Liberty Center. Acolo se va regăsi un magazin în format supermarket.

Magazin Auchan Liberty Center: Peste 3.600 de metri pătraţi

La ora actuală, magazinul aflat la parterul centrului comercial se află în proces de amenajare. Unitatea va avea o suprafață de peste 3,600 de metri pătrați.

Prin deschiderea magazinului Auchan, centrul comercial diversifică oferta pentru cumpărăturile zilnice.

Magazin Auchan Liberty Center: Diversificarea mixului de retaileri

Liberty Center are, aşadar, în plan diversificarea mixului de retaileri, astfel încât să cuprindă o ofertă cât mai vastă pentru cumpărăturile zilnice, pentru opțiunile de relaxare sau pentru serviciile oferite vizitatorilor.

Pe lângă lucrările de amenajare ale noului magazin Auchan, Liberty Center va începe și un proces de reamenajare a centrului comercial.

Magazin Auchan Liberty Center: Strategia de dezvoltare

„Strategia de dezvoltare pe termen lung a Liberty Center presupune inclusiv reorganizarea galeriei și atragerea de noi parteneri. Fiind singurul centru tip mall din sectorul 5, ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor clienților noștri și să le oferim un mix relevant de retaileri, cu oportunități variate de shopping, servicii și petrecere a timpului liber. Noile deschideri ne ajută să diversificăm și mai mult experiența de shopping a vizitatorilor noștri, iar includerea supermarketului Auchan va completa perfect mixul de leasing”, a spus Corina Stamate, Center Manager, JLL România.

Conform acesteia, Liberty Center este un centru comercial de proximitate. În acest context, cumpărăturile zilnice sunt unul dintre punctele extrem de importante pentru clienți.

Magazin Auchan Liberty Center: InExtenso

În aprilie 2018, în Liberty Center, a fost deschis InExtenso, primul magazin de acest tip care nu operează în aceeași locație cu un hipermarket Auchan. Unitatea este, de asemenea, a noua din cadrul rețelei.

InExtenso deţine o suprafață de 555 metri pătrați. Brandul oferă o gamă variată de produse vestimentare.

Citeşte şi Dunapack investeşte 45 milioane de euro într-o nouă fabrică în Bolintin

Citiți și despre:

2 păreri la “Auchan deschide un nou magazin în Bucureşti. Unde este situat?

  1. Pingback: TVA turism 2018: Decizia luata de Guvernul Romaniei | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Virusul West Nile continua sa faca victime | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.