Magazin bijuterii aur IONA

IONA deschide un magazin online de bijuterii de aur. Anunţul companiei

16.10.2018

Magazin bijuterii aur IONA. Compania românescă de bijuterii din aur IONA a anunţat lansarea unui magazin online. Brandul de bijuterii din aur fabricate în România oferă colecții deosebite care spun povestea simbolurilor din cultura românească și cea universală.

Bijuteriile din magazinul IONA sunt creațiile designerilor de produs și ale maeștrilor bijutieri din ţara noastră. Acestea sunt lucrate în aur de 14K galben, alb și roz.

Magazin bijuterii aur IONA. Colecţii

Bijuteriile sunt grupate în colecții stand-alone care au în prim plan semnificația pieselor incluse. Aşadar, compania oferă următoarele colecţii:

  • The Nature
  • Urban Goddess
  • Azteca
  • capsulă numită Black Label

Design-ul bijuteriilor de aur este unul minimalist, cu linii foarte fine.

„Bijuteriile se pot personaliza, astfel încât piesele să fie cu adevărat unice și remarcabile pentru posesoarele lor. Noi credem în femeile IONA, femei moderne, puternice și asumate. Pentru ele am creat bijuterii din aur, cu simboluri și semnificații în care să se regăsească”, spune Simona Telteu, Managing Partner IONA.

Ea a completat că bijuteriile de aur oferite de IONA nu sunt făcute să stea în spatele unor vitrine, ci să fie purtate cu emoție.

Magazin bijuterii aur IONA. Serviciile oferite

Astfel, compania oferă servicii cu valoare adăugată precum livrarea gratuită, opțiuni diversificate de plată, inclusiv plata în rate, posibilitatea de a personaliza bijuteriile și întreținerea gratuită.

Un alt serviciu in este cel de trimitere a “Listei de Dorințe” prin e-mail personalizat către o persoană sau un grup de persoane apropriate ca “recomandare” de cadou.

Magazin bijuterii aur IONA. Suport tehnic

Pentru magazinul online, IONA a ales soluția securizată și performantă Blugento, cu suport tehnic permanent. În plus, pentru plățile online au fost aleşi unii dintre cei mai buni furnizori de servicii de pe piața locală. Este vorba de Euplatesc.ro și Mobilpay.

IONA este un brand de bijuterii din aur înființat recent, în București, cu capital 100% românesc.

Citeşte şi Loialitatea angajaţilor: Motivele pentru care salariaţii nu sunt 100% loiali faţă de o firmă

 

 

Citiți și despre:

O părere la “IONA deschide un magazin online de bijuterii de aur. Anunţul companiei

  1. Pingback: Noi servicii oferite de Flanco: Lista completa de preturi | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.