DM Drogerie Markt

Unde s-a deschis cel mai mare magazin dm din București?

27.09.2019

Magazin dm București. Business Center The President s-a deschis! Acesta găzduiește cel mai mare magazin dm din București. Unitatea este situată în sectorul 2, pe Bd. Dacia nr. 169. Centrul de afaceri este construit la intersecția dintre bd. Dacia, strada Mihai Eminescu și Calea Moșilor de către antreprenorul Corin Romanescu, owner si manager al Centrului de Evenimente The President și a fost terminat în luna septembrie 2019.

Magazin dm București. 370 mp

Noua drogherie dm este situată la parterul clădirii de cinci etaje. Aceasta ocupă o suprafață de 370 mp. Magazinul are cale de acces pentru clienți din bulevardul Dacia.

Evenimentul de lansare a drogheriei are loc în magazin, în perioada 26 – 28 septembrie, între orele 9.00 – 21.00. În toată această perioadă, dm drogherie markt oferă 15% reducere la fiecare produs cumpărat. La această promoție se adaugă și:

 • cadouri
 • concursuri cu premii
 • ședințe de machiaj
 • împletituri de toamnă cu Cosânzenele
 • surprize cu Dorian Popa

Magazin dm București. Donația către MagiCamp

Pentru a susține comunitatea, toate încasările care au fost obținute pe 26 septembrie, între orele 15-17, vor fi donate către MagiCamp.

”Continuăm politica de expansiune din ultimii ani cu deschiderea celui mai mare magazin dm situat în București. Alegerea unor locații în zone circulate, cu vizibilitate stradală, reprezintă o împlinire a misiunii noastre de a fi mai aproape de clienți. Intenția noastră este de a deschide magazine cu o suprafață cât mai mare, astfel încât să oferim și mai mult atmosfera specifică dm, cu care clienții noștri sunt familiarizați și în magazinele din afara țării. Pentru noi este important să oferim clienților noștri sortimente diversificate, dar și proximitate.”, spune Cristian Crișan, administrator dm drogherie markt.

Business Center The President, un ansamblu de clasa A

Business Center The President este un ansamblu imobiliar clasa A. Aceasta deține o suprafață de aproape 5000 mp.

Clădirea cuprinde patru zone:

 • subsolul clădirii cu o suprafață de 1500 mp. include 50 locuri de parcare dispuse pe două niveluri
 • baza clădirii cu trei spații comerciale ce au o suprafață totală de 650 mp
 • cele cinci etaje ce oferă spații de birou și terase cu o suprafață totală de 2850 mp
 • peste 100 mp. spații publicitare Outdoor și Indoor, dispuse pe fațada clădirii și, respectiv, în interior

”Finalizarea Business Center The President în septembrie și deschiderea spre închiriere în această perioadă face parte din planurile noastre de ridicare economică și de reînnoire urbanistică a zonei. Designul modern al clădirii noastre se potrivește perfect cu afacerile moderne, aflate în plină dezvoltare, pe care le găzduiește. Situat la granița cu Bucureștiul vechi, într-o zonă încărcată de culoare și poezie, centrul de afaceri aduce un suflu nou, modernist, zonei și atrage locuitorii zonei, dornici de socializare și de petrecere a timpului liber într-un spațiu curat și elegant. ”, a declarat Corin Romanescu, owner Business Center The President.

Citește și S-au deschis primele supermarketuri Kaufland Republica Moldova!

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Unde s-a deschis cel mai mare magazin dm din București?

 1. Pingback: Triathlon Arena 2019 - Baneasa Shopping City | Jurnalul de Afaceri

 2. Pingback: Targul de Turism al Romaniei 2019 ROMEXPO | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.