Stiri: Retail

Magazin HEIDI Bucuresti

S-a deschis primul magazin HEIDI Chocolat din București! Unde este situat?

22.10.2019

Magazin HEIDI București. S-a deschis primul pop-up shop HEIDI Chocolat cu ciocolată premium în centrul Capitalei. Prima ciocolaterie HEIDI din București este situată lângă Ateneul Român. Ciocolateria va funcționa în perioada octombrie 2019 – aprilie 2020 printr-un parteneriat cu gelateria Moritz Eis, pe strada Episcopiei numărul 6.

Magazin HEIDI. Experiențe gourmet

Inaugurarea magazinului vine ca răspuns la nevoia consumatorilor de a descoperi locuri unice în București și de a avea experiențe gourmet, în afara mediului de retail convențional.

Vizitatorii vor găsi produse diferite față de cele cu care compania este prezentă pe piață. Vor fi disponibile și produse fresh realizate manual de ciocolatierii HEIDI:

  • trufe
  • praline
  • maxi-tablete

La acestea se adaugă și o varietate de cadouri disponibile pentru toate ocaziile.

Magazin HEIDI. Praline BIO

O noutatea adusă în magazinul din București este cea a gamelor de tablete și praline BIO din ciocolată elvețiană:

  • HEIDI Mountain Pleasure
  • HEIDI Swiss Heritage

Aceste produse inovează la nivel de ambalaj. Ele utilizează un material prietenos cu mediul. Este vorba de carton rezultat din procesarea ierbii.

Magazinul HEIDI reprezintă rezultatul angajamentului companiei pentru inovație, fiind urmarea firească a atenției speciale acordate de experții companiei procesului de inovație și vine în contextul aniversării a 25 de ani de HEIDI Chocolat.

Magazin HEIDI. Ce spun reprezentanții companiei?

„Până la deschiderea noii ciocolaterii, consumatorii puteau găsi produsele realizate manual de ciocolatierii HEIDI Chocolat în magazinul HEIDI ChocoWorld, din incinta fabricii. Ne dorim ca prin noua ciocolaterie să fim mai aproape de consumatorii noștri, cu produse premium, pe care nu le pot găsi în magazine, rezultat al creativității ciocolatierilor noștri și al moștenirii elvețiene care ne definește”, anunță reprezentanții companiei.

Magazinul de pe strada Episcopiei numărul 6 a fost complet redecorat pentru a oferi viziunea HEIDI Chocolat și pentru a-i transpune pe vizitatori „on the chocolate side of life”. Așadar, consumatorii se pot bucura de ciocolata HEIDI în perioada octombrie – aprilie, în shop fiind disponibilă în continuare și înghețata Moritz Eis. Ciocolateria este deschisă de luni până vineri între orele 10-20, între orele 12-20 sâmbăta și între orele 12-18 duminica.

Cele mai bune compoziții realizate cu ciocolată

„Sunt foarte încântat să împărtășesc cu entuziasm anunțul că HEIDI Chocolat are o nouă casă în București. Primul pop-up shop HEIDI este noul loc în care poți experimenta ceea ce reprezintă probabil cele mai bune compoziții realizate cu ciocolată din București. Sunt perfecte pentru a fi oferite cadou, perfecte ca să te răsfeți. Sunt recunoscător partenerului nostru Moritz Eis pentru cooperare și pentru că ne-a ajutat să le oferim oamenilor un spațiu în care să găsească ciocolată și înghețată handmade, în același loc. Vă invit pe toți să vizitați noul hotspot din București”, declară Peter Müller, General Manager HEIDI Chocolat.

Citește și Patinoarul Țiriac-Telekom Arena își redeschide porțile. Programul complet