Stiri: Retail

Magazin Lensa Ploiesti

Lensa deschide un nou magazin. Unde este situat?

10.11.2020

Magazin Lensa Braşov. Lensa.ro, a deschis un nou magazin specializat, în Braşov. Unitatea are un spaţiu de vânzare de 140 de metri pătraţi. Acesta este al şaptelea showroom din reţeaua companiei. În 2020, magazinul de optică Lensa.ro a mai inaugurat patru showroom-uri, în oraşele Timişoara, Iaşi, Constanţa şi Craiova.

Cu noul magazin de la Braşov, totalul investiţiilor din România ajunge la 450.000 euro.

Magazin Lensa Braşov. Două cabinete de consultaţii

În noul magazin Lensa din Braşov se regăsesc două cabinete de consultaţii oftalmologice şi peste 1.000 de perechi de ochelari.

„Am deschis magazinul de la Braşov luna aceasta, fiind cel de-al patrulea showroom inaugurat în acest an. Vom continua investiţiile şi în anul următor cu noi magazine pe care le vom deschide în ţară”, a declarat Daniel Crăciun, CEO al Lensa.ro.

Magazin Lensa Braşov. Reduceri

În perioada 9-15 noiembrie, Lensa anunţă reduceri de până la 80% la ochelari de soare, rame de vedere, lentile de contact şi lentile colorate. În plus, în showroom-urile Lensa reducerile la ramele de vedere pot ajunge la 100%, pentru ochelarii de vedere achiziţionaţi în magazine. Spre exemplu, orice achiziţie de ochelari progresivi cu lentile Essilor sau Hoya au orice ramă gratuită, la alegere.

„În fiecare an, în perioada de Black Friday cererea pentru ochelari de soare şi lentile de contact se dublează sau chiar triplează. Românii preferă să cumpere când sunt reduceri substanţiale de preţuri”, a precizat Florin Niţă, marketing manager la Lensa.ro.

Afaceri de 9 milioane de euro

Lensa.ro estimează pentru 2020 o cifră de afaceri de peste 9 milioane de euro din comerţul cu ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile de contact colorate şi lentile de vedere. Anul trecut, lanţul de magazine a încheiat cu o cifră de afaceri de peste 6 milioane euro.

Citeşte şi Program mall-uri noiembrie 2020. Decizia luată de cele 20 de centre comerciale deţinute de NEPI Rockcastle