Stiri: Retail

Program Lidl Craciun 2021 si Revelion 2022

Se deschide noul magazin Lidl Brăila! Ce surprize anunță retailerul?

22.07.2019

Magazin Lidl Brăila. Retailerul a anunțat că deschide un nou magazin, în Brăila. Compania continuă, așadar, investițiile în țara noastră. Inaugurarea va avea loc pe data de 25 iulie. Noua unitate se află pe Bulevardul Dorobanților, nr. 3D. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

Magazin Lidl Brăila. Tehnologii avansate

Procesul de execuție a noului magazin Lidl Brăila se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business al companiei. Mai exact, este vorba de folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului.

”În continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație”, conform retailerului.

Magazin Lidl Brăila. 1.300 mp și 130 de locuri de parcare

Noua unitate din Brăila are o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp. Magazinul dispune de aproximativ 130 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare va fi următorul:

  • luni – sâmbătă – între 07:30 și 22:00
  • duminică – 08:00 și 20:00

Magazin Lidl Brăila. 25 de locuri de muncă

Odată cu deschiderea magazinului Lidl Brăila, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

În ziua deschiderii, clienții sunt așteptați cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, pe 25 iulie vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

”Inaugurarea acestui magazin continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, mai spun reprezentanții Lidl.

Citește și Loteria bonurilor fiscale iulie 2019. Verifică dacă ai câștigat!