Stiri: Retail

Magazin Lidl Gura Humorului

Lidl deschide un magazin în Gura Humorului

16.07.2019

Magazin Lidl Gura Humorului. Compania continuă investițiile în țara noastră prin deschiderea unui magazin în Gura Humorului, județul Suceava. Inaugurarea va avea loc pe data de 18 iulie. Noua unitate, prima din acest oraș, este situată pe Strada Bucovina, Nr. 54.

Magazin Lidl Gura Humorului. 25 de noi joburi

Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

”Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație”, au anunțat reprezentanții companiei.

Magazin Lidl Gura Humorului. 1.200 metri pătrați

Magazinul are o suprafață de vânzare de peste 1.200 m². În plus, unitatea dispune de 85 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare va fi următorul:

  • luni până sâmbătă, între 07:30 și 22:00,
  • duminică între 08:00 și 21:00

Deschiderea magazinului îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Magazin Lidl Gura Humorului. Strategia companiei

Inaugurarea acestui magazin continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente.

Compania promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în țara noastră.

Citește și Boala celiacă: Testări gratuite, anunțate de Kaufland și ARIG. Când începe campania și cine poate realiza testul?