Stiri: Retail

Program LIDL Paste 2021

Lidl deschide un nou magazin. Unde este supermarketul situat?

20.10.2020

Magazin Lidl Otopeni. Retailerul Lidl România a anunţat că își extinde rețeaua din ţara noastră cu un nou magazin în Otopeni. Supermarketul dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Aşadar, Lidl continuă investițiile pe plan local prin deschiderea unui nou magazin în orașul Otopeni. Inaugurarea va avea loc pe data de 22 octombrie. Noua unitate este situată pe Strada 23 August, Nr. 208-212.

Noul magazin are o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp. și dispune de 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Magazin Lidl Otopeni. 20 de locuri de muncă

Odată cu deschiderea magazinului, vor fi create peste 20 de noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Un impact redus asupra mediului

Compania optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Otopeni dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

Printre acestea se numără:

  • sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență
  • sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație
  • stația de încărcare pentru automobile electrice

Magazin Lidl Otopeni. Măsuri de prevenire a coronavirusului

Pentru a limita răspândirea coronavirusului, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără:

  • plata cu cardul bancar
  • evitarea zonelor aglomerate
  • atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le ​cumpere
  • păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Deschiderea magazinului Lidl din Otopeni continuă strategia retailerului de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț.

Citeşte şi România, în topul țărilor UE cu cele mai importante creșteri ale comerțului electronic