Stiri: Retail

Cate magazine Lidl sunt in Romania

Lidl deschide două noi magazine. Unde sunt acestea situate?

14.02.2019

Retailerul Lidl continuă să își extindă rețeaua din țara noastră. Astfel, compania a anunțat că va mai deschide, în România, două noi magazine. Acestea sunt situate în Calafat, jud. Dolj şi Carei, jud. Satu Mare. Inaugurarea oficială va avea loc pe data de 21 februarie.

Noua unitate din Carei, prima din acest oraș, este situată pe Str. Mihai Viteazul, Nr. 36 – 40, iar cea din Calafat pe Bulevardul de Centură, Nr. 1.

După inaugurarea fiecărei unități, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Magazine Lidl. Strategia de sustenabilitate

Procesul de lansare a noilor magazine se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de afaceri Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului.

În continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, atât în magazinul din Calafat, cât şi în cel din Carei, sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Magazine Lidl. Suprafața de vânzare

Fiecare unitate deține o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². De asemenea, unitatea din Calafat dispune de aproximativ 130 de locuri de parcare, iar cea din Carei de 120.

Programul de funcționare pentru magazinul din Carei va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00, iar pentru unitatea din Calafat, de luni până sâmbătă, între 8:00 și 21:00, iar duminică între 8:00 și 19:00.

Magazine Lidl. Promoții

”Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele”, a mai anunțat retailerul Lidl.

Inaugurarea noilor magazine continuă strategia companiei de a oferi produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente.

Astfel, compania promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în țara noastră.

Citește și Piața asigurărilor în 2018. Cele mai mari daune plătite