Magazine Marelbo

Magazine Marelbo. Compania a deschis al 59-lea magazin al rețelei

04.12.2019

Magazine Marelbo. Compania deschide un nou magazin în cartierul bucureștean Colentina. Retailerul bifează, prin urmare, al 59-lea magazin la nivel național. De asemenea, acesta este cel de-al cincilea magazin Marelbo în București.

Marelbo România este un producător local care deține cea mai mare fabrică de încălțăminte din țara noastră.

Magazine Marelbo. Încălțăminte din piele naturală

Prin această nouă deschidere, compania va încheia anul cu 59 de unități în retailul propriu și cu o ofertă diversificată de încălțăminte, pentru toată familia. Aceasta este fabricată 100% din piele naturală, de oameni gospodari din Bucovina.

Magazine Marelbo. Carrefour Colentina

Magazinul cu numărul cinci din București este situat în Carrefour Colentina. Unitatea are o suprafață de 130 m². În noul magazin lucrează șase angajați.

Programul de funcționare este luni până duminică, 09.00 – 21.00.

Planul de extindere

Pe tot parcursul anului 2019, compania Marelbo a continuat planul de extindere a rețelei. Astfel, producătorul a deschis patru magazine localizate în orașele:

  • Târgu-Jiu
  • Sibiu
  • București.

De asemenea, compania a angajat 55 de oameni.

Magazine Marelbo. Cifra de afaceri

Cifra de afaceri a crescut cu 10% din 2017, de la 80 milioane lei, la 88 milioane lei în 2018.

„Pentru anul 2020, ne propunem să mai deschidem alte noi magazine și vom inaugura la începutul anului viitor cel de-al doilea magazin din Târgu-Mureș, pentru că ne dorim ca produsele Marelbo să ajungă la toți românii care își doresc calitate, încălțăminte realizată la noi în țară, la preț de producător”, spune Ionuț Bobu, CEO Marelbo.

Toate magazinele Marelbo aparțin fabricii. Acestea prezintă prețuri reale de producător.

În cei peste 30 de ani de existență, Marelbo și-a dezvoltat propriul concept integrat, pornind de la linia de producție până la distribuția în magazinele proprii, dar și un magazin online. De la primul magazin deschis în 2000, Marelbo a continuat să dezvolte o rețea de magazine proprii.

Citește și Locuri de muncă Kaufland: Compania vrea ca până în aprilie 2020 să recruteze peste 500 de persoane cu dizabilități

 

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Magazine Marelbo. Compania a deschis al 59-lea magazin al rețelei

  1. Pingback: Tranzactii piata imobiliara - Consiliul Concurentei | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.