Stiri: Retail

Magazine noi PROFI.

Profi vrea să preia zece spaţii comerciale de la Pronto Mobile

15.04.2021

Magazine Profi România. Consiliul Concurenţei a anunţat că analizează operaţiunea prin care retailerul Profi are în plan să preia zece spaţii comerciale de la Pronto Mobile SRL. Este vorba de magazine în care la ora actuală sunt operate ca francize Carrefour Express.

”Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea prin care Profi Rom Food SRL intenţionează să preia zece spaţii comerciale de la Pronto Mobile SRL. În prezent, în aceste spaţii sunt operate de către Pronto Mobile SRL francize Carrefour Express”, conform unui comunicat de presă transmis de Consiliul Concurenţei.

Profi deţine 1.400 de magazine în România

Profi Rom Food SRL este o companie ce activează în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare şi nealimentare în magazine nespecializate. Având peste 1.400 de magazine în 640 de localități si o echipă de 23.000 de colegi, Profi este rețeaua românească de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică. De asemenea, compania este cel mai mare angajator privat din țară.

Pronto Mobile SRL îşi desfăşoară, de asemenea, activitatea în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare şi nealimentare.

Magazine Profi România. Consiliul Concurenţei va emite o decizie

Consiliul Concurenţei va evalua operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal. Acest lucru se va realiza în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice. După aceea, instituţia va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

De la începutul anului, Profi a inaugurat deja 31 de magazine. Totodată, până la sfârșitul lui 2021 urmează să mai deschidă alte peste 200.

Citeşte şi Magazin Profi Timişoara: Anunţul făcut de companie