Stiri: Companii

Mandachi Hotel&Spa

S-a deschis Mandachi Hotel&Spa! Investiția: 7 milioane de euro

13.12.2018

Mandachi Hotel&Spa a fost inaugurat în urma unei investiții de aproximativ 7 milioane de euro. Unitatea hotelieră face parte dintr-un proiect mai complex, constituit dintr-o sală de evenimente, un restaurant, o cafenea-librărie, o sală de fitness și primul salon SPA certificat bio, din țară. Toate acestea pot fi francizate ca mărci de sine stătătoare.

Mandachi Hotel&Spa este primul hotel din România construit în sistem de franciză și integral cu fonduri autohtone.

Mandachi Hotel&Spa. Unde se află hotelul?

Noul hotel este situat în municipiul Suceava la intrarea dinspre București. Acesta ocupă o suprafață de 8.000 metri pătrați.

În plus, Mandachi Hotel&Spa dispune de o parcare proprie, supraterană, cu 200 de locuri și este configurat pe șapte nivele: demisol, parter, patru etaje și mansardă.

Hotelul este un concept în sistem de franciză, de tip “5 în 1”. El are în componență:

  • salonul de evenimente Magnificus Plaza
  • restaurantul à la carte cu specific italienesc Don Stefano
  • o cafenea care funcționează și ca librărie, Mefi Cafe&Bar
  • sala de sport Bum Bum Box
  • Biotransylvania Spa&Wellness, primul centru SPA bio din România.

Mandachi Hotel&Spa. 90 de camere

Mandachi Hotel&Spa are 90 de camere, pentru care a obținut clasificarea de patru stele și șase apartamente de lux, certificate cu cinci stele. Odată cu deschiderea hotelului au fost create 65 de noi locuri de muncă.

“Am lucrat timp de doi ani la implementarea acestui proiect, care este unul dintre cele mai ambițioase și complexe concepte pe care le-am creat de-a lungul timpului. Îmi doresc să le oferim clienților noștri o experiență cu adevărat deosebită, de aceea am acordat foarte multă atenție tuturor serviciilor pe care le oferim, designului, calității mobilierului și ambianței. Am gândit fiecare marcă în așa fel încât să poată fi francizată autonom sau la pachet cu hotelul. Acest lucru înseamnă că fiecare brand este suficient de puternic în sine pentru a prezenta interes pentru potențialii francizați. Am foarte mare încredere în succesul acestui concept, iar pentru viitor planificăm extinderea celor cinci branduri atât la nivel național, cât și la nivel european”, a declarat Ștefan Mandachi, fondatorul Mandachi Hotel&Spa.

Citește și Fundația Noi Orizonturi: 43.700 elevi din România învață diferit