Stiri: Retail

Masuri Lidl coronavirus

Măsuri Lidl coronavirus. Anunțul făcut de companie

10.04.2020

Măsuri Lidl coronavirus. Lanțul de supermarketuri Lidl recomandă folosirea serviciului de emitere online a facturilor pentru persoane juridice, în contextul pandemiei de coronavirus. Așadar, pentru a reduce timpul petrecut în magazine și a preveni răspândirea virusului COVID-19 în rândul angajaților și clienților săi, retailerul le recomandă persoanelor juridice care au nevoie de emiterea unei facturi fiscale pentru produsele cumpărate din rețeaua sa de magazine să folosească platforma factura.lidl.ro.

Mesajul transmis de Lidl

”Pentru a rămâne #ÎmpreunăÎnSiguranță și a reduce timpul petrecut în magazine, Lidl recomandă utilizarea serviciului de emitere online a facturilor pentru persoane juridice”, a anunțat compania.

Măsuri Lidl coronavirus. Platforma companiei pentru facturi

Platforma pune la dispoziția clienților o modalitate rapidă de generare online a facturilor pentru toate bonurile din ultimele 30 de zile, utilizatorii trebuind doar să completeze în formularul afișat datele clientului, alături de câteva informații care se găsesc pe bonul fiscal aferent produselor cumpărate

Eficientizarea timpului petrecut în magazine

Folosirea serviciului de emitere online a facturilor fiscale, prin platforma factura.lidl.ro, permite eficientizarea timpului petrecut în magazin și evitarea aglomerației. Aceasta este o măsură necesară pentru a spori protecția angajaților și clienților Lidl, în această perioadă.

Măsuri Lidl coronavirus. 260 de magazine în țara noastră

La ora actuală, Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume. Compania operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Retailerul are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România. În țara noastră, Lidl are deschise peste 260 de magazine și 5 centre logistice.

Citește și Dacia Plant, donație importantă către spitale. Anunțul făcut de companie