MateBook Huawei preturi

Huawei lansează gama de notebook-uri MateBook și în România. Ce prețuri au dispozitivele?

08.03.2019

MateBook Huawei prețuri. Huawei a anunțat că lansează și pe piața din România gama de notebook-uri MateBook. Astfel, de astăzi, 8 martie, notebook-urile MateBook X Pro de 13,9 inchi, MateBook 13 de 13 inchi și MateBook D de 15,6 inchi vor putea fi cumpărate de la partenerii autorizați Huawei. Acestea au prețuri cuprinse între 3.399 lei și 7.499 lei.

MateBook Huawei prețuri. HUAWEI MateBook X Pro

HUAWEI MateBook X Pro de 13,9 inch, primul notebook FullView care a marcat începutul ascensiunii Huawei în industria PC, încorporează inovația, inteligența și performanțele remarcabile, într-un design deosebit.

Dispozitivul are doar 14,6 mm grosime. Acesta cântărește 1,33 de kg.

În plus, HUAWEI MateBook X Pro se remarcă drept un dispozitiv destinat în special profesioniștilor aflați mereu în mișcare.

HUAWEI MateBook X Pro va fi disponibil la un preț recomandat de 7.499 lei.

MateBook Huawei prețuri. HUAWEI Matebook 13

Noul HUAWEI Matebook 13 a fost lansat la începutul săptămânii trecute în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress. Dispozitivul se adresează în special absolvenților și tinerilor profesioniști care caută dispozitive puternice la prețuri accesibile.

Notebook-ul redefinește standardele de afișare, performanță și interconectare pe segmentul terminalelor de 13 inchi.

Datorită tehnologiei HUAWEI Share 3.0, HUAWEI MateBook 13 permite în mod revoluționar conexiuni inteligente cu smartphone-urile, redefinind astfel modul în care dispozitivele pot interacționa și se pot interconecta. HUAWEI MateBook 13 dispune de un afișaj FullView de 3:2, cu opțiune multitouch în 10 puncte și un raport de ecran de 88%.

Acesta susține posibilitatea de a capta screenshots cu ajutorul a trei degete .

HUAWEI Matebook 13 are un preț cuprins între 3.999 lei și 5.199 lei, în funcție de configurația aleasă.

MateBook Huawei prețuri. HUAWEI Matebook D

Dispozitivul are doar 16,9 mm grosime.

HUAWEI Matebook D de 15,6 inchi combină performanța remarcabilă cu designul elegant și un sunet uimitor, transformând distracția sau navigarea pe internet într-o experiență imersivă.

Acesta beneficiază de un display FHD IPS, rezoluție 1920 x 1080, unghi de vizualizare de 178 de grade și un raport de aspect 16:9.

HUAWEI Matebook D este disponibil în două configurații, prețul de pornire fiind de 3.399 lei

Cele trei modele de laptopuri vor putea fi cumpărate online sau direct din rețelele magazinelor Altex, Flanco, eMAG sau Orange, dar și de la distribuitorii autorizați Huawei.

Citește și Programul FUTURE – Construiește cu pasiune s-a lansat și la Cluj-Napoca

 

 

 

 

Citiți și despre:

  • Huawei lansează noile modele P20 și P20 ProHuawei lansează noile modele P20 și P20 Pro Huawei Consumer Business Group a lansat mult așteptatele flagship-puri ale companiei, modelele P20 si P20 Pro. Noul Huawei P20 Pro integrează primul sistem triplu-camera Leica din lume. Cele două modele aduc […]
  • Samsung Galaxy Note 7, disponibil şi în RomâniaSamsung Galaxy Note 7, disponibil şi în România Cel mai nou dispozitiv Samsung - Galaxy Note 7- va fi disponibil şi în România, în perioada 16-30 august pentru toţi utilizatorii Vodafone, a anunţat operatorul de telefonie mobilă. Noul dispozitiv a fost […]
  • Se deschide primul Experience Shop Huawei din RomâniaSe deschide primul Experience Shop Huawei din România Experience Shop Huawei. Huawei va deschide sâmbătă, 2 februarie, primul Huawei Experience Shop din țara noastră. Unitatea este amplasată în AFI Cotroceni București, cel mai mare mall din România. Magazinul […]
  • S-a lansat primul telefon Huawei cu 5G. Ce preț are?S-a lansat primul telefon Huawei cu 5G. Ce preț are? Telefon Huawei 5G. Huawei a lansat primul său telefon comercial 5G - HUAWEI Mate 20 X (5G). Fiind echipat cu tehnologii de ultimă generație, precum procesorul Kirin 980, construit pe arhitectura de 7nm și […]
  • Huawei Mate 20 Lite, în oferta Vodafone. Ce preţ are telefonul?Huawei Mate 20 Lite, în oferta Vodafone. Ce preţ are telefonul? Vodafone România a anunţat că în oferta sa se regăseşte, de astăzi, şi dispozitivul Huawei Mate 20 Lite. Telefonul poate fi achiziţionat atât din magazinele fizice ale companiei, cât şi online. Mate 20 Lite […]

2 păreri la “Huawei lansează gama de notebook-uri MateBook și în România. Ce prețuri au dispozitivele?

  1. Pingback: 8 Martie - Ziua Femeii - Societatea condusa de femei | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Patria Bank director general - Cine e Daniela Iliescu? | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.