Stiri: Retail

Actionari McDonald’s Romania

McDonald’s deschide un restaurant în Brăila

20.12.2018

McDonald’s Brăila. Lanțul de restaurante intră pe piaţa din Brăila. Compania deschide o unitate de tip drive-through situată în cadrul Parcului de Retail Penny, dezvoltat de grupul REWE prin remodelarea unei foste unităţi XXL. Noul restaurant va avea o suprafaţă de aproximativ 360 de metri pătraţi si se va întinde pe un teren de 1.000 de metri pătraţi.

Tranzacţia de închiriere a fost intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, care gestionează şi procesul de administrare a parcului de retail.

McDonald’s Brăila. Ce spun reprezentanții Cushman & Wakefield Echinox?

„După inaugurarea parcului de retail Penny Market de la sfârşitul anului trecut, suntem bucuroşi să putem marca pe harta oraşului primul restaurant McDonald’s din Brăila, ȋn cadrul acestei locaţii. O contribuţie semnificativă ȋn alegerea noastră a avut-o popularitatea şi notorietatea brand-ului în rândul locuitorilor din oraş. Deschiderea McDonald’s va întări poziţia comercială a proiectului, astfel că ne aşteptăm la un trafic suplimentar de circa 1.000 de oameni/zi”, a afirmat Bogdan Marcu, Partner Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

În cadrul proiectului mai funcţionează magazine operate de retailerii Penny, JYSK şi Pepco.

McDonald’s Brăila. Premier Restaurants România

Premier Restaurants România este compania care operează brandul McDonald’s în România. Aceasta deține ȋn momentul de faţă o reţea de 76 de restaurante în 23 de oraşe din ţară.

„Suntem încântați să vedem că între McDonald’s și Brăila începe o relație nouă, de lungă durată. Este o comunitate din care ne-am dorit să facem parte la fel de mult precum știm că și-au dorit și ei să fim aici. Suntem aici după o investiție importantă și ne dorim să devenim un partener de încredere pentru comunitate. Cu noul restaurant din Brăila, McDonald’s își mărește familia de angajați cu o echipă locală de 70 de oameni. Recrutările continuă, deoarece avem mereu o ușă deschisă pentru cei ambițioși” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România

Citește și Sika România preia Arcon Membrane SRL