Stiri: Constructii

MHP Consulting Romania Record Park

MHP Consulting România se mută în Record Park Cluj-Napoca

26.08.2019

MHP Consulting România și Speedwell au anunțat semnarea unui nou contract de închiriere pentru un spațiu de birouri de 5.300 mp în Record Park. Este vorba de un proiect mixt dezvoltat de Speedwell în Cluj-Napoca. Tranzacția a fost gestionată de Griffes, brokerul responsabil de strategia comercială și închirierile din Record Park din faza de proiectare a dezvoltării cu destinație mixtă.

Anunțul făcut de Directorul General al Speedwell

„Ne bucurăm că am finalizat discuțiile cu MHP Consulting Romania, susținând astfel planurile de dezvoltare ale clientului nostru pe termen mediu și lung prin oferirea unui mediu de lucru de înaltă calitate, dar și prin facilitățile proiectului Record Park. Conceptul nostru se diferențiază prin poziționarea într-o zonă ultracentrală a orașului, designul său și diversele componente, incluzând: spații de birouri, apartamente, spații de retail și sport. Toate aceste atribute se îmbină într-o rețetă de dezvoltare care s-a dovedit a fi foarte atractivă pentru clienți,” a declarat Didier Balcaen, Directorul General al Speedwell.

Ce spun reprezentanții Griffes?

„Această închiriere marchează o etapă importantă în parcursul Griffes. Credem în poziționarea Record Park și mixul său creativ de facilități și urmărim să livrăm primul proiect de birouri preînchiriat 100% într-un alt oraș decât București”, a afirmat Andreea Păun, Managing Partner al companiei Griffes.

Despre compania MHP Consulting România

MHP Consulting România face parte din Grupul MHP. Este vorba de o companie afiliată concernului Porsche. MHP este o companie lider din sfera IT, dedicată dezvoltării de soluții pentru segmentul de piață „Mobility & Manufacturing”. Compania deține peste 3.000 de angajați și filiale în Germania, Elveția, SUA, China, Marea Britanie și România.

MHP Consulting Romania este prezentă în România din 2014. Compania deține un birou în Cluj-Napoca cu peste 400 angajați. Aceasta oferă servicii de consultanță IT unei game largi de clienți din întreaga lume.

Proiectul Record Park

Prin această nouă închiriere, Speedwell a reconfirmat succesul proiectului Record Park. Nivelul de ocupare al clădirii de birouri a ajuns la 12.000 mp.

Din punct de vedere rezidențial, 80% din cele 236 apartamente au fost rezervate.

În plus, clubul de fitness World Class a deschis recent o nouă locație în cadrul proiectului.

Fondată de doi cetățeni belgieni, Jan Demeyere și Didier Balcaen, Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte imobiliare finalizate sau în curs de finalizare în București, Cluj-Napoca și Timișoara. Compania se axează pe locații în zone centrale cu o infrastructură de transport bună, targetând segmentul mediu al pieței imobiliare.

Citește și 14 produse, certificate drept produse montane