Milka Craciun 2018

Milka lansează o campanie specială de Crăciun

10.12.2018

Milka Crăciun 2018. Milka invită toţi românii să ofere celor dragi tandrețe în fiecare zi a lunii decembrie. Prin motto-ul campaniei – „Împachetează fiecare zi în tandrețe, Crăciunul acesta”, brandul îşi propune să transforme luna decembrie în luna tandreții.

Milka este unul dintre cele mai îndrăgite branduri de ciocolată din lume.

Milka Crăciun 2018. Ce spun reprezentanții brandului de ciocolată?

„Milka își dorește și anul acesta de Crăciun să inspire toți iubitorii de ciocolată să își exprime tandrețea și să se bucure de magia sărbătorilor, în fiecare zi din luna decembrie. Spiritul Crăciunului ne învăluie încă din primele zile ale lunii, și cu toţii putem aduce mai multă tandreţe în viața noastră și a celor apropiați, prin gesturi mici și cât mai multe clipe de bucurie și magie trăite alături de familie și prieteni.”, a declarat Lavinia Ghinescu, Brand Manager Pralines, Seasonals & Countlines, South Central Europe Mondelez.

Conform acesteia, pe site-ul cadouritandre.ro oricine poate să găsească în fiecare zi idei de cadouri pentru cei dragi, confecționând ei înșiși obiecte deosebite care să fie dăruite cu tandrețe.

Milka Crăciun 2018. Zone speciale în mall-uri

De asemenea, în principalele centre comerciale din România vor fi amenajate zone speciale, unde toți cei care doresc să adauge un strop de tandrețe cadourilor pentru Crăciun sunt invitați să le împacheteze în hârtia specială Milka și să le decoreze cu elemente jucăușe de sezon.

Brandul a mai pregătit o surpriză și în Parcul Cișmigiu, din București, unde patinoarul se transformă într-un loc plin de tandrețe și de magie.

Milka Crăciun 2018. Tradiția Calendarului

Totodată, Tradiția Calendarului de Crăciun Milka cu bomboane de ciocolată pentru fiecare zi a lunii decembrie continuă și în acest an. Consumatorii pot, astfel, număra „într-un mod tandru” zilele rămase până la Crăciun.

În 2018, pe lângă produsele tradiționale – figurine Moș Crăciun și Omul de zăpadă, din ciocolată fină cu lapte din Alpi, și Bomboane asortate de ciocolată, în magazine, îi aşteaptă noutăţile acestui sezon care să inspire consumatorii să fie mai tandri:

  • mix de produse Milka însoțite de jucării de pluş, reprezentând personaje din lumea Milka: Văcuța Lila, Om de zăpadă și Ren
  • mixul de produse Milka într-o şoseţică pufoasă de pluş
  • Omul de zăpadă umplut cu mousse de ciocolată din Alpi
  • Steaua umplută cu cremă fină de ciocolată
  • Globul de Crăciun plin cu napolitane cu cremă de lapte

Milka Crăciun 2018. Pachete cadou

Brandul a pregătit și două pachete cadou, cuprinzând, pe lângă cele mai îndrăgite produse, câte o cutie metalică, una în formă de șosetă, iar alta în formă de stea.

Ciocolata Milka este îndrăgită în întreaga lume. Produsul este vândut în peste 40 de țări.

În fiecare oră, sunt vândute mai mult de 150.000 de produse Milka la nivel mondial.

Citește și Programul Start-Up Nation. Anunț important făcut de Ministerul pentru Mediul de Afaceri

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Milka lansează o campanie specială de Crăciun

  1. Pingback: Campanie de plantare puieti in Baneasa | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.