Slide

Stiri: Retail

MINISO a deschis primul său magazin din România. Unde este acesta situat?

03.09.2018

Un nou magazin de produse pentru casă, accesorii și jucării, în Bucureşti. Compania din Japonia MINISO a anunţat că a intrat pe piaţa locală prin inaugurarea unui magazin în centrul comercial Veranda Mall.

Deschiderea a avut loc sâmbătă, 1 septembrie şi a fost sărbătorită prin reduceri, premii și un spectacol deosebit oferit de retailer.

MINISO România. Evenimentul de lansare

Aşadar, retailerul MINISO s-a lansat în ţara noastră în modul în care compania și-a obișnuit deja clienții din alte ţări.

Primii clienţi ai magazinului MINISO din România au avut parte de multe surprize. Persoanele care participat la evenimentul de lansare s-au putut bucura de un spectacol de percuție la tobe Taiko.

Aceştia au mai avut parte şi de alte tradiții japoneze autentice, premii-surpriză, precum și reduceri la toate produsele din magazinul MINISO.

În ziua lansării, clienţii au primit o reducere de 10% la toate produsele. În plus, primii 200 de cumpărători au beneficiat de câte un cadou din partea magazinului MINISO.

MINISO România: Extindere pe piaţa locală

În România, MINISO mai are în plan deschiderea a două noi magazine. Acestea vor fi situate tot în Bucureşti: în Titan și Pantelimon.

”Plănuiam de multă vreme să aducem MINISO în România. Este o piață de desfacere cu consumatori inteligenți care apreciază calitatea și experiența plăcută la cumpărături. În egală măsură, venirea în România reflectă și ambiția noastră de dezvoltare continuă la nivel mondial. Suntem convinși că vom avea succes, așa cum s-a întâmplat în toate țările în care ne-am extins cu rapiditate din 2013 până acum. Credem cu tărie că și consumatorii români vor aprecia produsele și serviciile de calitate pe care le oferim, dar și prețurile accesibile”, a declarat Jake Liu, CEO Miniso România.

MINISO România. 3000 de magazine

Prezent pe piaţa mondială încă de acum cinci ani, MINISO este o companie japoneză de produse pentru casă, accesorii și jucării. De la lansarea brandului şi până la ora actuală, compania a reuşit să devină retailerul cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondal.

MINISO deţine, în prezent, 3000 de magazine în nu mai puţin 70 de țări de pe toate continentele.

Compania a intrat pe piaţa europeană din 2017. MINISO se regăseşte în ţări precum Germania, Polonia, Serbia, Spania, Grecia, Estonia și Ucraina.

Fondat de designerul japonez Miyake Junya și de către tânărul antreprenor chinez Ye Guofu, succesul MINISO are la bază un model de afaceri deosebit. Este vorba de un profit mai redus pentru companie, dar produse de calitate la prețuri reduse.

Designul propriu pentru fiecare produs reprezintă unul dintre avantajele pe care retailerul le are în faţa concurenţei.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, MINISO are drept obiectiv atingerea, în 2019, a unei cifre de afaceri în valoare de 100 de miliarde de dolari.

Citeşte şi Francize 2018: De ce antreprenorii aleg să dezvolte un business deja consacrat?