MINISO a deschis primul său magazin din România. Unde este acesta situat?

03.09.2018

Un nou magazin de produse pentru casă, accesorii și jucării, în Bucureşti. Compania din Japonia MINISO a anunţat că a intrat pe piaţa locală prin inaugurarea unui magazin în centrul comercial Veranda Mall.

Deschiderea a avut loc sâmbătă, 1 septembrie şi a fost sărbătorită prin reduceri, premii și un spectacol deosebit oferit de retailer.

MINISO România. Evenimentul de lansare

Aşadar, retailerul MINISO s-a lansat în ţara noastră în modul în care compania și-a obișnuit deja clienții din alte ţări.

Primii clienţi ai magazinului MINISO din România au avut parte de multe surprize. Persoanele care participat la evenimentul de lansare s-au putut bucura de un spectacol de percuție la tobe Taiko.

Aceştia au mai avut parte şi de alte tradiții japoneze autentice, premii-surpriză, precum și reduceri la toate produsele din magazinul MINISO.

În ziua lansării, clienţii au primit o reducere de 10% la toate produsele. În plus, primii 200 de cumpărători au beneficiat de câte un cadou din partea magazinului MINISO.

MINISO România: Extindere pe piaţa locală

În România, MINISO mai are în plan deschiderea a două noi magazine. Acestea vor fi situate tot în Bucureşti: în Titan și Pantelimon.

”Plănuiam de multă vreme să aducem MINISO în România. Este o piață de desfacere cu consumatori inteligenți care apreciază calitatea și experiența plăcută la cumpărături. În egală măsură, venirea în România reflectă și ambiția noastră de dezvoltare continuă la nivel mondial. Suntem convinși că vom avea succes, așa cum s-a întâmplat în toate țările în care ne-am extins cu rapiditate din 2013 până acum. Credem cu tărie că și consumatorii români vor aprecia produsele și serviciile de calitate pe care le oferim, dar și prețurile accesibile”, a declarat Jake Liu, CEO Miniso România.

MINISO România. 3000 de magazine

Prezent pe piaţa mondială încă de acum cinci ani, MINISO este o companie japoneză de produse pentru casă, accesorii și jucării. De la lansarea brandului şi până la ora actuală, compania a reuşit să devină retailerul cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondal.

MINISO deţine, în prezent, 3000 de magazine în nu mai puţin 70 de țări de pe toate continentele.

Compania a intrat pe piaţa europeană din 2017. MINISO se regăseşte în ţări precum Germania, Polonia, Serbia, Spania, Grecia, Estonia și Ucraina.

Fondat de designerul japonez Miyake Junya și de către tânărul antreprenor chinez Ye Guofu, succesul MINISO are la bază un model de afaceri deosebit. Este vorba de un profit mai redus pentru companie, dar produse de calitate la prețuri reduse.

Designul propriu pentru fiecare produs reprezintă unul dintre avantajele pe care retailerul le are în faţa concurenţei.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, MINISO are drept obiectiv atingerea, în 2019, a unei cifre de afaceri în valoare de 100 de miliarde de dolari.

Citeşte şi Francize 2018: De ce antreprenorii aleg să dezvolte un business deja consacrat?

 

 

Citiți și despre:

  • Orange a deschis un nou magazinOrange a deschis un nou magazin Orange a deschis astăzi un nou magazin, în complexul comercial Mall Vitan. Magazinul se află la subsol, vizavi de supermarket, şi beneficiază de o zonă de expunere mult mai mare, unde clienţii vor putea […]
  • Auchan – Investiţii de sute de milioane de euroAuchan – Investiţii de sute de milioane de euro Aproape 11.000 de angajaţi în România, vânzări de peste un miliard de euro în 2014 şi aproximativ 500.000 de vizitatori pe zi: acestea sunt cifrele care pot descrie, pe scurt, prezenţa grupului francez Auchan […]
  • BILLA România inaugurează un nou magazinBILLA România inaugurează un nou magazin BILLA România inaugurează pe 27 martie primul său magazin din Sebeș, județul Alba, ajungând astfel la 80 de unităţi pe plan local. Noul magazin are o suprafaţă de 650 de metri pătraţi şi va oferi clienţilor […]
  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
  • Profi a inaugurat magazinul cu numărul 300Profi a inaugurat magazinul cu numărul 300 Profi a inaugurat ieri, la Timișoara magazinul cu numărul 300, deschizând în același timp și alte noi unități în Bacău, Dej și Izbiceni. Primele magazine Profi din România au fost deschise la începutul anilor […]