MINISO a deschis primul său magazin din România. Unde este acesta situat?

03.09.2018

Un nou magazin de produse pentru casă, accesorii și jucării, în Bucureşti. Compania din Japonia MINISO a anunţat că a intrat pe piaţa locală prin inaugurarea unui magazin în centrul comercial Veranda Mall.

Deschiderea a avut loc sâmbătă, 1 septembrie şi a fost sărbătorită prin reduceri, premii și un spectacol deosebit oferit de retailer.

MINISO România. Evenimentul de lansare

Aşadar, retailerul MINISO s-a lansat în ţara noastră în modul în care compania și-a obișnuit deja clienții din alte ţări.

Primii clienţi ai magazinului MINISO din România au avut parte de multe surprize. Persoanele care participat la evenimentul de lansare s-au putut bucura de un spectacol de percuție la tobe Taiko.

Aceştia au mai avut parte şi de alte tradiții japoneze autentice, premii-surpriză, precum și reduceri la toate produsele din magazinul MINISO.

În ziua lansării, clienţii au primit o reducere de 10% la toate produsele. În plus, primii 200 de cumpărători au beneficiat de câte un cadou din partea magazinului MINISO.

MINISO România: Extindere pe piaţa locală

În România, MINISO mai are în plan deschiderea a două noi magazine. Acestea vor fi situate tot în Bucureşti: în Titan și Pantelimon.

”Plănuiam de multă vreme să aducem MINISO în România. Este o piață de desfacere cu consumatori inteligenți care apreciază calitatea și experiența plăcută la cumpărături. În egală măsură, venirea în România reflectă și ambiția noastră de dezvoltare continuă la nivel mondial. Suntem convinși că vom avea succes, așa cum s-a întâmplat în toate țările în care ne-am extins cu rapiditate din 2013 până acum. Credem cu tărie că și consumatorii români vor aprecia produsele și serviciile de calitate pe care le oferim, dar și prețurile accesibile”, a declarat Jake Liu, CEO Miniso România.

MINISO România. 3000 de magazine

Prezent pe piaţa mondială încă de acum cinci ani, MINISO este o companie japoneză de produse pentru casă, accesorii și jucării. De la lansarea brandului şi până la ora actuală, compania a reuşit să devină retailerul cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondal.

MINISO deţine, în prezent, 3000 de magazine în nu mai puţin 70 de țări de pe toate continentele.

Compania a intrat pe piaţa europeană din 2017. MINISO se regăseşte în ţări precum Germania, Polonia, Serbia, Spania, Grecia, Estonia și Ucraina.

Fondat de designerul japonez Miyake Junya și de către tânărul antreprenor chinez Ye Guofu, succesul MINISO are la bază un model de afaceri deosebit. Este vorba de un profit mai redus pentru companie, dar produse de calitate la prețuri reduse.

Designul propriu pentru fiecare produs reprezintă unul dintre avantajele pe care retailerul le are în faţa concurenţei.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, MINISO are drept obiectiv atingerea, în 2019, a unei cifre de afaceri în valoare de 100 de miliarde de dolari.

Citeşte şi Francize 2018: De ce antreprenorii aleg să dezvolte un business deja consacrat?

 

 

Citiți și despre:

  • Profi Rom Food preia două magazine. Unde sunt supermarketurile situate?Profi Rom Food preia două magazine. Unde sunt supermarketurile situate? Consiliul Concurenței a aprobat preluarea a două magazine Zanfir SNC de către Profi Rom Food SRL. Astfel, instituția a anunțat că a autorizat tranzacția prin care Profi Room Food SRL a preluat activitatea de […]
  • Flanco deschide două noi magazine. Unde sunt acestea situate?Flanco deschide două noi magazine. Unde sunt acestea situate? Magazine noi Flanco. Retailerul de electronice şi electrocasnice a anunţat că deschide două noi magazine. Mai exact, Flanco Retail, compania românească prezentă pe piaţa autohtonă din anul 1994, continuă […]
  • Auchan împlineşte 14 ani de activitate în RomâniaAuchan împlineşte 14 ani de activitate în România Aniversare Auchan România. Până pe 20 octombrie 2020, Auchan sărbătorește în magazine și pe auchan.ro aniversarea celor 14 ani de activitate a companiei în ţara noastră. Prezent pe piața locală cu 33 de […]
  • Orange a deschis un nou magazinOrange a deschis un nou magazin Orange a deschis astăzi un nou magazin, în complexul comercial Mall Vitan. Magazinul se află la subsol, vizavi de supermarket, şi beneficiază de o zonă de expunere mult mai mare, unde clienţii vor putea […]
  • Auchan – Investiţii de sute de milioane de euroAuchan – Investiţii de sute de milioane de euro Aproape 11.000 de angajaţi în România, vânzări de peste un miliard de euro în 2014 şi aproximativ 500.000 de vizitatori pe zi: acestea sunt cifrele care pot descrie, pe scurt, prezenţa grupului francez Auchan […]

O părere la “MINISO a deschis primul său magazin din România. Unde este acesta situat?

  1. Pingback: Magazin MINISO Mega Mall. Anuntul companiei | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.