Mondelez ambalaje reciclabile

Decizia luată de Mondelēz privind ambalajele produselor sale

11.10.2018

Mondelēz International a anunţat că toate ambalajele produselor sale vor fi reciclabile până în 2025. De asemenea, compania precizează că ambalajele pe bază de hârtie vor proveni din surse sustenabile până în anul 2020.

Mondelēz şi-a asumat, astfel, un nou angajament privind sustenabilitatea. Pentru a atinge ţinţele menţionate mai sus, compania va crea o serie de parteneriate, astfel încât ambalajele să poată fi reciclate pe piețe din întreaga lume.

Mondelez ambalaje reciclabile: Strategia companiei

Măsura este parte din strategia companiei pentru o economie circulară de ambalare. În plus, angajamentul va contribui la punerea în aplicare a viziunii sale pe termen lung. Mai exact, este vorba de zero deșeuri provenite de la ambalaje.

„În calitate de lider mondial în snacking, ne angajăm să folosim materiale din surse sustenabile și ambalaje reciclabile, ca parte a contribuției noastre active de a reduce deșeurile provenite de la ambalaje și de a stabili o economie circulară pentru ambalaje”, a declarat Rob Hargrove, Vicepreședinte Executiv, Cercetare, Dezvoltare, Calitate și Inovație în cadrul Mondelēz.

Mondelez ambalaje reciclabile. Deşeurile, o problemă sistematică

Conform acestuia, deșeurile din plastic și impactul acestora asupra planetei reprezintă o problemă generală, sistemică. Acest lucru îi îngrijorează pe consumatori. Astfel, este nevoie de o abordare holistică.

„Împreună cu parteneri din întreaga industrie, precum și entități publice și private, putem contribui la dezvoltarea unor soluții practice, care să impacteze într-un mod pozitiv mediul înconjurător”, a detaliat Rob Hargrove.

Mondelez ambalaje reciclabile. Zero deșeuri

Strategia Mondelēz răspunde viziunii pe termen lung de a avea zero deșeuri provenite de la ambalaje. Compania are, prin urmare, două obiective:

  • simplificarea procesului de reciclare a ambalajelor
  • sprijinirea parteneriatelor din industrie pentru îmbunătățirea ratelor de reciclare.

„Compania va oferi dezvoltatorilor de ambalaje instrucțiuni de proiectare pentru economia circulară, va stabili prioritățile și va identifica materialele pe care să le folosească sau să le evite, pe toată gama de ambalaje”, mai precizează reprezentanţii Mondelēz.

Per total, 65 de milioane de kg de ambalaje vor fi eliminate, la nivel mondial, până în anul 2020.

Citeşte şi Cum arată banca perfectă? Ce produse şi servicii bancare trebuie să ofere?

 

 

 

Citiți și despre:

  • Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceriIdei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri. În perioada Sărbătorilor de Iarnă nu trebuie să vă neglijaţi nici partenerii de business şi nici angajaţii. Trebuie să le transmiteţi şi acestora, aşa cum […]
  • HELL ENERGY vrea să renunțe la plasticHELL ENERGY vrea să renunțe la plastic Energizant HELL ENERGY. Compania investește în soluții sustenabile de îmbuteliere a produselor în detrimentul sticlelor PET. HELL ENERGY își exprimă, astfel, angajamentul de a reduce considerabil îmbutelierea […]
  • Ursus Breweries are un nou vicepreşedinte de resurse umaneUrsus Breweries are un nou vicepreşedinte de resurse umane Ursus Breweries, parte a SABMiller plc, l-a numit pe Rob Kenney în funcția de vicepreședinte de resurse umane, începând cu luna august. Acesta va continua să dezvolte activitățile de resurse umane din cadrul […]
  • 50 de milioane de euro pentru industria cinematografică50 de milioane de euro pentru industria cinematografică Guvernul a adoptat, printr-o Hotărâre, o schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice. Această schema de ajutor de stat este multianuală, se va derula până la sfârșitul anului 2020, […]
  • Preluarea Stera Chemicals, analizată de Consiliul ConcurenţeiPreluarea Stera Chemicals, analizată de Consiliul Concurenţei Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Omya (Schweiz) AG şi Tunica AG (ambele din Elveţia) preiau Stera Chemicals S.R.L. Omya (Schweiz) AG şi Tunica AG fac parte din grupul Omya, o entitate […]

O părere la “Decizia luată de Mondelēz privind ambalajele produselor sale

  1. Pingback: Evolutia bursei in 2018: BET-TR, la un nivel record | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.