Noul proprietar Best Tires Shop

Cine este noul proprietar al Best Tires Shop?

24.02.2020

Noul proprietar Best Tires Shop. Consiliul Concurenței a anunțat că a autorizat tranzacția ce urmează a se realiza prin preluarea companiei Best Tires Shop SRL de către Abroncs Hungária Kereskedőház Korlátolt Felelősségű Társaság.

Instituția a anunțat că în urma analizei făcute a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Noul proprietar Best Tires Shop. O companie din Ungaria

Abroncs Hungária Kereskedőház Korlátolt Felelősségű Társaság din Ungaria este deținută de către AKH Central Europe Holding Zrt și are ca activitate principală exportul și importul de anvelope și alte produse din industria anvelopelor.

Despre Best Tires Shop

Best Tires Shop SRL din România este activă în domeniul comercializării, preponderent cu amănuntul, a anvelopelor și a jantelor auto. În mod suplimentar, pe lângă comercializarea anvelopelor și a jantelor, Best Tires Shop SRL mai comercializează și:

  • acumulatori auto
  • accesorii auto

De asemenea, compania furnizează servicii conexe anvelopelor.

Best Tires Shop SRL realizează atât vânzări online, prin intermediul platformei www.best-tires.ro, cât și vânzări offline, prin intermediul punctelor sale de lucru.

Noul proprietar Best Tires Shop. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței

În urma evaluării efectelor concentrării economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia privind preluarea va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă. Acest lucru va fi făcut după ce vor fi eliminate informațiile cu caracter confidențial.

Citește și PROFI, ținta unor afirmații neadevărate. Ce spun reprezentanții companiei?

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Cine este noul proprietar al Best Tires Shop?

  1. Pingback: Renania a lansat noua campanie de identitate | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Scoala de bani - Cearta din cauza banilor | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.