Produse PROFI

PROFI, ținta unor afirmații neadevărate. Ce spun reprezentanții companiei?

22.02.2020

Produse PROFI. Compania a devenit, recent, ținta unor afirmații neadevărate. În acest context, retailerul a luat decizia să prezinte clar poziția companiei cu privire la binele animalelor și hotărârea de a furniza în fiecare zi consumatorilor din România produse sănătoase și de bună calitate. Contrar celor afirmate de anumite grupuri de activiști, produsele PROFI se conformează 100% legislației din România și din UE. Aceste produse sunt de cea mai bună calitate.

Produse PROFI. Ce spun reprezentanții companiei?

”Ne întristează să constatăm că angajamentul nostru față de clienți și de societate în general este subminat de astfel de afirmații nefondate. Înțelegem pe deplin importanța rolului nostru de a oferi clienților produse mai bune din toate punctele de vedere, și promovăm producătorii responsabili din punct de vedere social, considerând că sunt elemente cheie în această privință.

Astfel, PROFI oferă cumpărătorilor posibilitatea de a alege atât ouă de găină crescută la sol, cât și ouă românești de o calitate excelentă, produse în baterii îmbunătățite, conform legislației românești și europene. Consumatorii au dreptul să aleagă singuri produsele pe care doresc să le consume, iar rolul nostru este să le furnizăm în fiecare zi produsele de calitate pe care și le doresc”, au afirmat reprezentanții PROFI.

Produse PROFI. Ouă de găină crescută la sol

Conform acestora, încă de la început, PROFI s-a străduit să mărească procentul de ouă de găină crescută la sol. Compania caută în permanență noi modalități prin care să devină furnizor 100% de astfel de ouă.

Totuși, în actualele condiții de piață din România, ținta respectivă este foarte problematică.

Informațiile furnizate de Asociația Crescătorilor de Păsări din România arată că ouăle provenite din baterii reprezintă 60% din producție. În plus, din discuțiile cu jucătorii din domeniu nu rezultă că situația se va schimba semnificativ până în 2025.

Produse PROFI. Respect pentru consumatorul din România

”Ne străduim că în magazinele noastre să mărim proporția de ouă provenite de la găini crescute la sol dar, din respect pentru consumatorul din România, nu putem să ne angajăm ferm că vom atinge ambițioasa țintă de a elimina din magazine ouăle de baterie până în 2025 fără să generăm un gol imens în bucătăria fiecăruia.

Vom continua să acordăm un maxim de importantă furnizării de produse de bună calitate către consumatorii din România și vom recompensa producătorii care dau dovadă de responsabilitate socială pentru a facilita tranziția către momentul când ouăle crescute la sol vor reprezenta 100% din sortiment”, au mai afirmat reprezentanții PROFI.

Având peste 1. 200 de magazine și 17. 000 de angajați, PROFI este lanțul de retail cu cea mai mare acoperire geografică din țara noastră.

Citește și Angajatori de TOP se extinde în 2020

 

 

 

Citiți și despre:

3 păreri la “PROFI, ținta unor afirmații neadevărate. Ce spun reprezentanții companiei?

  1. Pingback: Atentionare meteo - Viscol, vant puternic si ninsori | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Obligatii Posta Romana. Anuntul ANCOM | Jurnalul de Afaceri

  3. Pingback: Noul proprietar Best Tires Shop - Anunt important | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.