OMNIASIG rezultate financiare 2019.

OMNIASIG rezultate financiare 2019: Anunțul făcut de compania de asigurări

10.09.2019

OMNIASIG rezultate financiare 2019. Compania de asigurări a anunțat că în perioada ianuarie–iunie 2019, valoarea primelor brute subscrise a crescut cu 14%, în comparație cu perioada similară a anului 2018. Astfel, strategia de creștere susținută, pe termen lung, a OMNIASIG Vienna Insurance Group este subliniată în continuare de evoluția pozitivă a societății din primul semestru.

OMNIASIG rezultate financiare 2019. Profitul brut

De asemenea, compania a avut în primele șase luni din 2019 o evoluție pozitivă, profitul brut conform standardelor de raportare IFRS în scop de consolidare fiind de peste 21 milioane lei.

În primul semestru al anului societatea a înregistrat prime brute subscrise în valoare totală de peste 630 milioane lei. Volumul total de despăgubiri plătite în această perioadă a fost de peste 410 milioane lei.

Ce spune conducerea OMNIASIG?

“OMNIASIG a avut o evoluție profitabilă în primul semestru din 2019, în conformitate cu strategia de dezvoltare a companiei și cu așteptările noastre. Această creștere subliniază încă o dată dezvoltarea sustenabilă a business-ului pe care noi o urmărim mereu. Totodată, în această perioadă ne-am continuat eforturile și în ceea ce privește alinierea la prevederile IDD, cu scopul de a oferi servicii din ce în ce mai calitative, transparente și, mai ales, adaptate nevoilor clienților noștri”, a afirmat Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

OMNIASIG rezultate financiare 2019. Casco și RCA

Sectorul asigurărilor auto (Casco şi RCA) a avut o evoluție pozitivă. Valoarea primelor brute subscrise pe linia Casco a crescut semnificativ (peste 15%). În plus, și linia asigurărilor de răspundere civilă auto obligatorie (RCA), a înregistrat o creștere ușoară. Cumulat, pe cele două linii, OMNIASIG a avut prime brute subscrise de peste 440 milioane lei. Este vorba de o creștere de aproximativ 15% față de primul semestru din 2018.

OMNIASIG rezultate financiare 2019. Asigurări de sănătate și de călătorie

Asigurările de sănătate au avut în continuare o evoluție pozitivă. Valoarea primelor brute subscrise pe această linie a raportat o creștere de 51%.

Și volumul asigurărilor de călătorie (asistență turistică) s-a majorat în această perioadă cu peste 30%. Acest lucru demonstrează un grad din ce în ce mai ridicat de conștientizare și responsabilitate a românilor care își petrec vacanțele în afara granițelor.

OMNIASIG rezultate financiare 2019. Asigurări de incendiu și calamități naturale

Asigurările de tip Property (linia Asigurărilor de incendiu și calamități naturale) au avut și ele o creștere față de primul semestru din 2018. Volumul primelor brute subscrise a fost de peste 110 milioane lei.

Citește și Conferința de Design 2019 Romexpo: Temele dezbătute

 

 

 

Citiți și despre:

3 păreri la “OMNIASIG rezultate financiare 2019: Anunțul făcut de compania de asigurări

  1. Pingback: Spitalul Regional de Urgenta Cluj | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Pret lemn de foc 2019 - Motivul scumpirilor | Jurnalul de Afaceri

  3. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Preț lemn de foc 2019: Motivul scumpirilor din ultima perioadă

Comentariile nu sunt permise.